20 gündür adetim kesilmedi aşkoAmin aşkomsana da çok geçmiş olsun kötü oluyor düşünce, keyfi olmuyor insanın
Geçmiş olsun canımKan değerlerim düşük sanırım askom,ayağa kalktikca başım dönüyor, anı kalkınca yani. Bobreklerde de hafif bir ağrı var,yarın hastaneye gideceğim bakalım. Ocak ayında 2 ünite kan vermişlerdi,çok düşük diye
Aşko,20 gün çok fazla uzun süre, 3 günde bile vücut sapitiyor20 gündür adetim kesilmedi aşkoEn son gittiğimde kan düşük diye ilaç vermişti. Şimdi ne oldu bilmem. Baş dönmesi oluyor arada
Çok sağol canım, senin neyin var ?Geçmiş olsun canım
Bende yarın hastaneye gideceğim
Sen bence bitmesini bekleme nevoş20 gündür adetim kesilmedi aşkoEn son gittiğimde kan düşük diye ilaç vermişti. Şimdi ne oldu bilmem. Baş dönmesi oluyor arada
miyom mu var ki?20 gündür adetim kesilmedi aşkoEn son gittiğimde kan düşük diye ilaç vermişti. Şimdi ne oldu bilmem. Baş dönmesi oluyor arada
Zaten sıkıntılı yani evetSen bence bitmesini bekleme nevoş
Benim 3 yıldır ferritin değerim çok yüksek niye oluyor belli değil. Karaciğer emarı çekilmiştim ramazanda sonucu çıkmış. Duruma göre biyopsi yapacağız dedi bakalımÇok sağol canım, senin neyin var ?
Adetliyken de muayene oluyorZaten sıkıntılı yani evet
geçmiş olsun canım. iyi çıkar inşallahBenim 3 yıldır ferritin değerim çok yüksek niye oluyor belli değil. Karaciğer emarı çekilmiştim ramazanda sonucu çıkmış. Duruma göre biyopsi yapacağız dedi bakalım
Hay Allah,insallah normal çıkar da gerek kalmaz,şu sağlık gibi önemli hiç birşey yokBenim 3 yıldır ferritin değerim çok yüksek niye oluyor belli değil. Karaciğer emarı çekilmiştim ramazanda sonucu çıkmış. Duruma göre biyopsi yapacağız dedi bakalım
İnşallah canım sağolgeçmiş olsun canım. iyi çıkar inşallah
Öyle canımAdetliyken de muayene oluyoryapacak bişey yok
Aşko son bir haftadır çok afedersin wcden çıkmadımAşko,20 gün çok fazla uzun süre, 3 günde bile vücut sapitiyorbana direkt kan verdiler, bir fena oldum ki evet,anı kalkınca bayılacak gibi oluyorum.,sen de git bence ,ihmal etme
İnşallah. Sonucun da bir sıkıntı görünüyor canım sıkıldıHay Allah,insallah normal çıkar da gerek kalmaz,şu sağlık gibi önemli hiç birşey yok
Miyom, kitle, polip, rahim kalınlaşması endometriozis ne istersen varmiyom mu var ki?
İhmal etme lütfen aşkomAşko son bir haftadır çok afedersin wcden çıkmadımBugün çok çok azaldı
Gideceğim bakalım.
Bugün bitti galibaSen bence bitmesini bekleme nevoş
Geçti benden aşkoİhmal etme lütfen aşkom