Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Maşallah 🧿 bebekler 2 yaşına kadar diş hastası,grip soğuk algınlığı,huysuzluk olur. Sonrasında düzene girer 🥰 Bu dönemde daha hassas oluyorlar
Yürüyor mu
Evett aynen öyle çok hassas bi dönembide şuan ayrılık kaygısı yaşıyor sanki bırakıp gidiyorum onu öyle bi çırpınışı var ki bana karşı nasıl üzüldüm halbuki normalmiş
Elinden tutsan yürüyorr bıraksan ayak üstü 5 saniye duruyo oturuyo kenarlara zaten kendi başına çare bakıyo 🤣

Evett aynen öyle çok hassas bi dönembide şuan ayrılık kaygısı yaşıyor sanki bırakıp gidiyorum onu öyle bi çırpınışı var ki bana karşı nasıl üzüldüm halbuki normalmiş
Elinden tutsan yürüyorr bıraksan ayak üstü 5 saniye duruyo oturuyo kenarlara zaten kendi başına çare bakıyo 🤣
Oy kıyamam :anne: öyle öyle yürüyecek 🫠 cesaret edemiyor daha kuzucuk 😍

Ya ben 20 gün önce bir hata yaptım. Ağrım ve kanamam az olsun diye adet kesici almaya başladım. 20 gündür kanamam bitmiyor🥺
Arada iki gün kesildi tekrar başladı kesildi yine başladı . 4 gündür çok şiddetli🤦Normalde herkeste kesiyormuş. Kesilse doktora gideceğim.

Ya ben 20 gün önce bir hata yaptım. Ağrım ve kanamam az olsun diye adet kesici almaya başladım. 20 gündür kanamam bitmiyor🥺
Arada iki gün kesildi tekrar başladı kesildi yine başladı . 4 gündür çok şiddetli🤦Normalde herkeste kesiyormuş. Kesilse doktora gideceğim.
Çok şaşkınım çok nevos 🥺 bende anında kesmişti 🥺

Herkesin bünyesi farklı oluyo nevroşum çok sürmüş fazla bekletmede bi görün iyi bi dra 😓

Yine bir doktora randevu alıp gitsen mi nevoş 😟

X