Olmaz sende önemlisinOnlar beslensin de ben bi şekilde hallederim ya
Umarım düzelir bu haftalardan sonra
Aslında iki bildirim olmasına rağmen oy kullanımı azTmm sakiniz
Evet nevosum çok ilginç, ilk defa bu kadar azAslında iki bildirim olmasına rağmen oy kullanımı az
Nasip canımEvet nevosum çok ilginç, ilk defa bu kadar azseçimde bitti aslında çok güzel oluyordu çok oy
Aynen nevosum, bu yarışma böyle olacakmış demek kiNasip canım
Bu aralar bağışıklığım düşük diye mi nedir, tam toparlanamıyorum. Onun dışında iyiyim Nevoşum. Zoğurmadım ama ayaktayım.
Daha iyi ol inşallah canımBu aralar bağışıklığım düşük diye mi nedir, tam toparlanamıyorum. Onun dışında iyiyim Nevoşum. Zoğurmadım ama ayaktayım.
Doğurmaya gidiyorum desen dua zinciri olusturuz anında kuzuBu aralar bağışıklığım düşük diye mi nedir, tam toparlanamıyorum. Onun dışında iyiyim Nevoşum. Zoğurmadım ama ayaktayım.
Allah razı olsun bebişim. Darısı başınıza olsun. Sonuçta ben gün yüzü göremeyeceksem siz de görmeyin değil mi ben evde lohusa topuzumla aylarca çocuk bakarken siz gezip eğlenecek değilsiniz herhalde sjsjsjjsDoğurmaya gidiyorum desen dua zinciri olusturuz anında kuzu
Aynen ya birimize haber versin yeterDoğurmaya gidiyorum desen dua zinciri olusturuz anında kuzu
Hep beraber lohusa depresyonuna gireceğiz, yalnız kalacak degilsinAllah razı olsun bebişim. Darısı başınıza olsun. Sonuçta ben gün yüzü göremeyeceksem siz de görmeyin değil mi ben evde lohusa topuzumla aylarca çocuk bakarken siz gezip eğlenecek değilsiniz herhalde sjsjsjjs
Tövbe yaAllah razı olsun bebişim. Darısı başınıza olsun. Sonuçta ben gün yüzü göremeyeceksem siz de görmeyin değil mi ben evde lohusa topuzumla aylarca çocuk bakarken siz gezip eğlenecek değilsiniz herhalde sjsjsjjs
Banada dua etsin atanayim nevosTövbe ya
Canım ciddiyim bana doğumda dua eder misin
Rabbim hayatımı yoluna koysunDüzenim olsun eskisi gibi
İsteğimiz çok hepsi olsun inşallahBanada dua etsin atanayim nevos
Bize dua ederken doğurduğunu anlamayacak nevos ,ne güzelİsteğimiz çok hepsi olsun inşallah
Ben kızlarda kendi derdime düşmüştüm. Ama oğlumda çok kişiye dua ettim hepsi gerçekleşti.Bize dua ederken doğurduğunu anlamayacak nevos ,ne güzelamiinnnn hayırlısıyla
Maşallah nevosum sana,ağzı dualı insanlara bayılıyorumBen kızlarda kendi derdime düşmüştüm. Ama oğlumda çok kişiye dua ettim hepsi gerçekleşti.