- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
Off en korktuğum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm canımm sende iyiki dinledin bizii yavvTamam tamam hepiniz çok tatlısınız ya çok sevdim bu topiği iyi ki beni ısrarla soktular bu yarışmaya canım kızlarım @sweetgirlcandy ve Jou
Ayyy ama yanii cok strestli birşey bi cıkıyom bi duruyom dün saat 10 surekli baktım tam yaklaşıyorum duruyo oyy kalpten gitcektim yaniiŞampiyon naber zirve de hava soğuk mu
Aranızda 4 oy kalmış Jou ile hiç sevmediğim oylama tarzı. Kukrişle olan oylamama benziyor
Tobe bismillah, elcoyla ikiniz zaten ayni kafa
Hayır yani senlik bişide değil ki mapıs damlarına düşmek helede ben varken alışınca devamı geliyor ona göreBenide attilar ciceemmm acimadilar pişman değilim temiz delirdim
Aklıma geldikçe ediyorum. Yine ederim inşallah Nevoşum.Tövbe ya
Canım ciddiyim bana doğumda dua eder misin
Rabbim hayatımı yoluna koysun Düzenim olsun eskisi gibi
Ben kaçıyorum sen kovalıyosun kuzuAyyy ama yanii cok strestli birşey bi cıkıyom bi duruyom dün saat 10 surekli baktım tam yaklaşıyorum duruyo oyy kalpten gitcektim yanii
Bebeğim teşekkür ederim inşallah senin de doğumun çok güzel geçsin kızın olacakmış sanırım
Allah razı olsun canım benimAklıma geldikçe ediyorum. Yine ederim inşallah Nevoşum.
Böylesini görmedim umarım torunlarda görmemÇeşmenin başına bir güzel inmiş. Eğilmiş zülfünü suya düşürmüş ajsjsjsjsjjajs
Teşekkür ederim canım benimm ummuyordum
Hahaha öyle oldu hayırlısıylaa 2 gün kaldı bitmesineBen kaçıyorum sen kovalıyosun kuzu
Yarın akşam bitiyo dimiHahaha öyle oldu hayırlısıylaa 2 gün kaldı bitmesine
Evet beybim 1 haziran başka sürpriz kategoriler geliyorYarın akşam bitiyo dimi
Ne olacak bakalımEvet beybim 1 haziran başka sürpriz kategoriler geliyor