Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Görürsün tabi hiç bunları düşünme🥰
Bol bol dinlen kendine dikkat et 🥰
Kilo alırım diye yemene dikkat etme😁Son aylar ne olur belli olmaz. Sağlıkla beslen🥰
İlk aylar eşim ekmek yeme, şuna dikkat et falan derdi sonra ekmek yemem için, bir şeyler yemem için çok uğraşırdı. Hiçbir şey yiyemiyordum.
Süt çok içiyordum. 😁
Fazlası iyi değil belki ama yiyemiyordum😁
Benim de hiç iştahım yok Nevoş ya yiyemiyorum hele et balık yumurta vs asla yiyemiyorum 🥹
Severek yediğim tek şey meyve. Henüz kilo almadım umarım çok almam ama alsam da sorun değil, ikizlerle vermek çok da sorun olmasa gerek 😂

Benim de hiç iştahım yok Nevoş ya yiyemiyorum hele et balık yumurta vs asla yiyemiyorum 🥹
Severek yediğim tek şey meyve. Henüz kilo almadım umarım çok almam ama alsam da sorun değil, ikizlerle vermek çok da sorun olmasa gerek 😂
İnşallah yemeye başlarsın 🥰
Meyve, sebze, kuruyemiş, süt ürünleri şimdilik yeter🥰
Bende kızlarda yumurta, sarımsak birde çikolatadan tiksinmiştim. Hiç yiyemiyordum😁Sonra hiç yiyemedim🤣
Yemezsen onlar beslenir olan sana olur. Onlar senden besleniyor😁
Kendine için yemeye özen göster🥰

Bende kızlarda yumurta, sarımsak birde çikolatadan tiksinmiştim. Hiç yiyemiyordum😁Sonra hiç yiyemedim🤣
Süt ürünlerini çok tüketincede bebek gazlı oluyormuş doğunca kolik yani ben yaşadım ne yazıkki ne kadar doğru bilemem tabi 😒

Süt ürünlerini çok tüketincede bebek gazlı oluyormuş doğunca kolik yani ben yaşadım ne yazıkki ne kadar doğru bilemem tabi 😒
Doğrudur canım 🤗
Ben kızlarda mecburdum çünkü yemek yiyemiyordum 🥺
Birgün sadece süt içtim😁Gece bir sancı tuttu. Tabi eşime söylemedim bir şey yemediğimi😁Hastaneye gidiyorduk. Meğer gaz sancısıymış. Doğumda öyle sancı yaşamadım🤣

Doğrudur canım 🤗
Ben kızlarda mecburdum çünkü yemek yiyemiyordum 🥺
Birgün sadece süt içtim😁Gece bir sancı tuttu. Tabi eşime söylemedim bir şey yemediğimi😁Hastaneye gidiyorduk. Meğer gaz sancısıymış. Doğumda öyle sancı yaşamadım🤣
Hahahah ya nevoş hiç güleceğim yoktu ya offf 😂😂😂😂😂

Onlar beslensin de ben bi şekilde hallederim ya 😂
Umarım düzelir bu haftalardan sonra 🥹

X