• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Görürsün tabi hiç bunları düşünme🥰
Bol bol dinlen kendine dikkat et 🥰
Kilo alırım diye yemene dikkat etme😁Son aylar ne olur belli olmaz. Sağlıkla beslen🥰
İlk aylar eşim ekmek yeme, şuna dikkat et falan derdi sonra ekmek yemem için, bir şeyler yemem için çok uğraşırdı. Hiçbir şey yiyemiyordum.
Süt çok içiyordum. 😁
Fazlası iyi değil belki ama yiyemiyordum😁
Benim de hiç iştahım yok Nevoş ya yiyemiyorum hele et balık yumurta vs asla yiyemiyorum 🥹
Severek yediğim tek şey meyve. Henüz kilo almadım umarım çok almam ama alsam da sorun değil, ikizlerle vermek çok da sorun olmasa gerek 😂

Benim de hiç iştahım yok Nevoş ya yiyemiyorum hele et balık yumurta vs asla yiyemiyorum 🥹
Severek yediğim tek şey meyve. Henüz kilo almadım umarım çok almam ama alsam da sorun değil, ikizlerle vermek çok da sorun olmasa gerek 😂
İnşallah yemeye başlarsın 🥰
Meyve, sebze, kuruyemiş, süt ürünleri şimdilik yeter🥰
Bende kızlarda yumurta, sarımsak birde çikolatadan tiksinmiştim. Hiç yiyemiyordum😁Sonra hiç yiyemedim🤣
Yemezsen onlar beslenir olan sana olur. Onlar senden besleniyor😁
Kendine için yemeye özen göster🥰

Bende kızlarda yumurta, sarımsak birde çikolatadan tiksinmiştim. Hiç yiyemiyordum😁Sonra hiç yiyemedim🤣
Süt ürünlerini çok tüketincede bebek gazlı oluyormuş doğunca kolik yani ben yaşadım ne yazıkki ne kadar doğru bilemem tabi 😒

Süt ürünlerini çok tüketincede bebek gazlı oluyormuş doğunca kolik yani ben yaşadım ne yazıkki ne kadar doğru bilemem tabi 😒
Doğrudur canım 🤗
Ben kızlarda mecburdum çünkü yemek yiyemiyordum 🥺
Birgün sadece süt içtim😁Gece bir sancı tuttu. Tabi eşime söylemedim bir şey yemediğimi😁Hastaneye gidiyorduk. Meğer gaz sancısıymış. Doğumda öyle sancı yaşamadım🤣

Doğrudur canım 🤗
Ben kızlarda mecburdum çünkü yemek yiyemiyordum 🥺
Birgün sadece süt içtim😁Gece bir sancı tuttu. Tabi eşime söylemedim bir şey yemediğimi😁Hastaneye gidiyorduk. Meğer gaz sancısıymış. Doğumda öyle sancı yaşamadım🤣
Hahahah ya nevoş hiç güleceğim yoktu ya offf 😂😂😂😂😂

Onlar beslensin de ben bi şekilde hallederim ya 😂
Umarım düzelir bu haftalardan sonra 🥹

Back