- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Üçüncü bildirim gidecek gibiOylama nevos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üçüncü bildirim gidecek gibiOylama nevos
Benim de hiç iştahım yok Nevoş ya yiyemiyorum hele et balık yumurta vs asla yiyemiyorumGörürsün tabi hiç bunları düşünme
Bol bol dinlen kendine dikkat et
Kilo alırım diye yemene dikkat etmeSon aylar ne olur belli olmaz. Sağlıkla beslen
İlk aylar eşim ekmek yeme, şuna dikkat et falan derdi sonra ekmek yemem için, bir şeyler yemem için çok uğraşırdı. Hiçbir şey yiyemiyordum.
Süt çok içiyordum.
Fazlası iyi değil belki ama yiyemiyordum
Bak ,bilir beni aşkomO söylemez
Ben söylemezsem bana da söyler mi pekiKimseye söylemeyeceğimi bildiği için biliyorum
Kafam misssBu gece hızımıza Türk hava yolları yetişemiyor o derece bir performans
SanmamBen söylemezsem bana da söyler mi peki
Neyin kafası buuu,Bu benim kafaaamm birazcık uçukkkKafam misss
Bence gitmesinÜçüncü bildirim gidecek gibi
şerefeee aşkoom,hıckNeyin kafası buuu,Bu benim kafaaamm birazcık uçukkk
İnşallah yemeye başlarsınBenim de hiç iştahım yok Nevoş ya yiyemiyorum hele et balık yumurta vs asla yiyemiyorum
Severek yediğim tek şey meyve. Henüz kilo almadım umarım çok almam ama alsam da sorun değil, ikizlerle vermek çok da sorun olmasa gerek
Bence kâfiÜçüncü bildirim gidecek gibi
Gece gece krize sokma beni aşkoşerefeee aşkoom,hıck
HayırBen söylemezsem bana da söyler mi peki
Denerim aşkomGece gece krize sokma beni aşko
Süt ürünlerini çok tüketincede bebek gazlı oluyormuş doğunca kolik yani ben yaşadım ne yazıkki ne kadar doğru bilemem tabiİnşallah yemeye başlarsın
Meyve, sebze, kuruyemiş, süt ürünleri şimdilik yeter
Bende kızlarda yumurta, sarımsak birde çikolatadan tiksinmiştim. Hiç yiyemiyordumSonra hiç yiyemedim
Yemezsen onlar beslenir olan sana olur. Onlar senden besleniyor
Kendine için yemeye özen göster
Hep stariz bebeğimBu gece hızımıza Türk hava yolları yetişemiyor o derece bir performans
Evet nevos ,gece uzun gece gerginÜçüncü bildirim gidecek gibi
Doğrudur canımSüt ürünlerini çok tüketincede bebek gazlı oluyormuş doğunca kolik yani ben yaşadım ne yazıkki ne kadar doğru bilemem tabi
Hahahah ya nevoş hiç güleceğim yoktu ya offfDoğrudur canım
Ben kızlarda mecburdum çünkü yemek yiyemiyordum
Birgün sadece süt içtimGece bir sancı tuttu. Tabi eşime söylemedim bir şey yemediğimiHastaneye gidiyorduk. Meğer gaz sancısıymış. Doğumda öyle sancı yaşamadım
Onlar beslensin de ben bi şekilde hallederim yaİnşallah yemeye başlarsın
Meyve, sebze, kuruyemiş, süt ürünleri şimdilik yeter
Bende kızlarda yumurta, sarımsak birde çikolatadan tiksinmiştim. Hiç yiyemiyordumSonra hiç yiyemedim
Yemezsen onlar beslenir olan sana olur. Onlar senden besleniyor
Kendine için yemeye özen göster