oda güzelHiç acimiyorlar valla ama pişman değilim beybi
Bi daha ki ay dene bencebana da bir gün oylamadan pro luk gelir mi
Bize uğur getir bebek hoşgeldinBen geldim ta şerefine bildirim gelir
Bizim canımız börek istiyorFarkwtt8m inş nevosta farkeder beybitomsen üç canlısın görsün bunları
Ben de böyle diye diye en sonunda yarışmalara dahil olmuştum.bana da bir gün oylamadan pro luk gelir mi
oylamaya katılmak yetmiyor mu?Bi daha ki ay dene bence
Keşke yetseoylamaya katılmak yetmiyor mu?
Teşekkür ederiimVerduk hayırlı olsunçökertme kebabı kadın budu ve tavuk burgere
Bildirim gitsede bişey değişmicek başa baş gidicez demekkiOylar yine yakın bozamadık
Artık kim önde olursa o birinci sayılır. Daha önce bir farkla birinci olanlar olduBildirim gitsede bişey değişmicek başa baş gidicez demekki
Aaa kötü oda ya heyecanlı olur bayaArtık kim önde olursa o birinci sayılır. Daha önce bir farkla birinci olanlar oldu
Çok mutlu oldum, çok teşekkür ederimDaha önce ki bir yarışmada bir yarışmacı adına bildirim yollayınca herkesten özür diledim. Bunu doğru bulmuyorum dedim ve hala aynı fikirdeyim
Fakat bu yarışmada SnASSOSyal ve Sn. Jenna16 adına bildirimler yollandı. Yarışmaya katıldılar mı bilmiyorum ama neden bu arkadaşlar adına yollandı derseniz? Konuda Sn Nevreste 'den sonra en çok mesaj yazan 2 kişidir kendileri. Bu sebeple kendileri böyle ufak bir jest ile onore etmeyi uygun buldum...