- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.808
Yaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaaaaa
Kesinlikle çiçeğiimUgurumla geldim bitanem
Bir kere de bana denk gelse şaşarım
Yaaaaaaaaaa Canım Patroncum çok teşekkür ederim gerçekten ben çok onore oldum ,cok mutlu oldum iyi ki Kadınlar KulübüDaha önce ki bir yarışmada bir yarışmacı adına bildirim yollayınca herkesten özür diledim. Bunu doğru bulmuyorum dedim ve hala aynı fikirdeyim
Fakat bu yarışmada Sn ASSOSyal ve Sn. @Jenna16 adına bildirimler yollandı. Yarışmaya katıldılar mı bilmiyorum ama neden bu arkadaşlar adına yollandı derseniz? Konuda Sn Nevreste 'den sonra en çok mesaj yazan 2 kişidir kendileri. Bu sebeple kendileri böyle ufak bir jest ile onore etmeyi uygun buldum...
Hoş geldin seni de bantlı gördük yaYaaaaaaaaa
Benimde, aşerdigimi kimse duymasın bebekimBizim canımız börek istiyor
Gelir canım canom benim, sen beni o kadar mutlu ettin ki, allahta seni tez zamanda mutlu etsin inş,sonuçların tertemiz gelsinBir kere de bana denk gelse şaşarım
Olur öyle vakalar, mune patron yakalar dün ben kendimi tanıyamadım, korktumHoş geldin seni de bantlı gördük ya
Abicim çok teşekkür ederizDaha önce ki bir yarışmada bir yarışmacı adına bildirim yollayınca herkesten özür diledim. Bunu doğru bulmuyorum dedim ve hala aynı fikirdeyim
Fakat bu yarışmada Sn ASSOSyal ve Sn. @Jenna16 adına bildirimler yollandı. Yarışmaya katıldılar mı bilmiyorum ama neden bu arkadaşlar adına yollandı derseniz? Konuda Sn Nevreste 'den sonra en çok mesaj yazan 2 kişidir kendileri. Bu sebeple kendileri böyle ufak bir jest ile onore etmeyi uygun buldum...
İnşallah canım benim Allah razı olsunGelir canım canom benim, sen beni o kadar mutlu ettin ki, allahta seni tez zamanda mutlu etsin inş,sonuçların tertemiz gelsin
Çok canobalısinİnşallah canım benim Allah razı olsun
3. Kez bildirim giderse sıra bana gelmiş. Asosyalden sonra sıra bende baktım da
Yaaaaaa hadi inş canommmm3. Kez bildirim giderse sıra bana gelmiş. Asosyalden sonra sıra bende baktım da
BöööörrreeeeeeekkkkkKategori netleşti acaba ne olacak
Aslında bu çok iyi bir uygulamaHem yorumlar artar3. Kez bildirim giderse sıra bana gelmiş. Asosyalden sonra sıra bende baktım da
Yok ya börek olmasınBöööörrreeeeeeekkkkk
İp ucuuu isteriiiz Söke söke alıırıızKategori netleşti acaba ne olacak
Ben gece gündüz burdayimAslında bu çok iyi bir uygulamaHem yorumlar artar