- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Çok şükür aşkomİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür aşkomİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Püüüüü yazıklağr olsun.Hiç sevmem. İyi ki almamışsın oy falan vermezdim sana
gelsene böyle işte, bak şenlenmişizBalımmmm
Valla durmuyor nevos saskinimAkıllı durmuyor
Aslında kendine ait konu açsa sıkıntı yok, yazar cizerdiProfile yazdım sanıp konu açmış Değişik bir tip
HAbibte gibi yaramazAma bu aşırı yaramazValla durmuyor nevos saskinim
Şimdi iki gün ceza yedi halbukiCeza sistemi var kurallara uymazsan tekrar ban yersin demişti birisi kızıyordu dostu mu düşmanı mı öğrendim diye
Gerçekten üçüncülük garanti sunum yapacaktım ha. Bir sonraki kategoriye meze koyma litfeeeeen.Ama o tarif iyi oy alıyorBirde Margaret yapınca olay olurdu
Okusa aslında bulacak Calcim ,okumuyoryanlış yere açmış yine
Ya sen de şuna üzülüp durma aaaaaaaaOkusa aslında bulacak Calcim ,okumuyor
Yok daha yarışacak biri çıkması nevosHAbibte gibi yaramazAma bu aşırı yaramaz
Sen bir süre katılamazsın zatenGerçekten üçüncülük garanti sunum yapacaktım ha. Bir sonraki kategoriye meze koyma litfeeeeen.
Ben neden üzülüyorum ona biliyor musun askolettam, donasyon yüzündenYa sen de şuna üzülüp durma aaaaaaaa
Yakın bile değiller aşkom ,amanHAbibte gibi yaramazAma bu aşırı yaramaz
Tamam ona ben de üzülüyorum ama o alıklığı tüm üzüntülerimi alıp götürüyor.Ben neden üzülüyorum ona biliyor musun askolettam, donasyon yüzünden
cidden ASSOSyal yanımda olsa bir cimcik atardım napyosun kendine gel diyeYa sen de şuna üzülüp durma aaaaaaaa
Vaay şairlik desen varDertli gönüllere giren ,işte benim Jenna Müren
Bugün son gün olmasaydı yapardım. Eşim ve oğlum yok bugün, kime yapacağımGeçmiş olsun canım
Senin tarifi biri istedi. Hatta deynepnaz yapacaktı. Yaptı hatta Sen yapacaksın diye olmaz demiştim. Nasip değilmiş
Hatta ilk ben yapacaktımBana beyti nasip oldu