Aynen canımHepsi yapsaydı keşke
AşkomCanını yerim
Tarifi çokta güzel
Aşkoom
E ziyan etmesin ,niye belki diyor ki ?Tarifi çokta güzel
Misafiri vardı.E ziyan etmesin ,niye belki diyor ki ?
Zamanında yapsaymis ,ah Peri ahMisafiri vardı.Son güne kaldı
Şaşırdık mıZamanında yapsaymis ,ah Peri ah
Oysa tarifi minnak olması lazımCıxtavuk deve kadar olsun yapar
Sorduğum tarif alınmıştı. Katılım az olmuş olsaydı yine destek için, katılım çok olsun diye yapmaya çalışırdım da katılım bayağı olmuş, oylamaya kadar yine gelen tarifler de olur. Yapmak sıkıntı değil de sunumun içime sinmedi gerekiyor. Eşim de evde olduğu için sunuma yoğunlaşamıyorum, tek olmam lazım, aceleye gelince istediğim gibi olmuyor sunumDeynepnaz aldı almadı arasındaYasminsay tarifini bıraktı. Margaret yapacağım dedi. Ama bilmiyorum
Sen bilirsin canım,yapsaydın gözlere şenlik olurdu tabii o ayrıSorduğum tarif alınmıştı. Katılım az olmuş olsaydı yine destek için, katılım çok olsun diye yapmaya çalışırdım da katılım bayağı olmuş, oylamaya kadar yine gelen tarifler de olur. Yapmak sıkıntı değil de sunumun içime sinmedi gerekiyor. Eşim de evde olduğu için sunuma yoğunlaşamıyorum, tek olmam lazım, aceleye gelince istediğim gibi olmuyor sunum
Yarışmaya katılmıyorsun tamam sohbete niye gelmiyorsunSorduğum tarif alınmıştı. Katılım az olmuş olsaydı yine destek için, katılım çok olsun diye yapmaya çalışırdım da katılım bayağı olmuş, oylamaya kadar yine gelen tarifler de olur. Yapmak sıkıntı değil de sunumun içime sinmedi gerekiyor. Eşim de evde olduğu için sunuma yoğunlaşamıyorum, tek olmam lazım, aceleye gelince istediğim gibi olmuyor sunum