- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.873
- 60
Çok üzücü aslında epey sıkıntılar yaşamış birde.Beddua etti gül goncam yaa,kadın yazdı halbuki neler yaşamış çok üzücü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzücü aslında epey sıkıntılar yaşamış birde.Beddua etti gül goncam yaa,kadın yazdı halbuki neler yaşamış çok üzücü
Çok gül goncam ya ,olaydan sonra dün anlattı birazda çok zor şeyler yaşamış gerçektenÇok üzücü aslında epey sıkıntılar yaşamış birde.
Tüp bebek denemeside yaptırmış olmamış herhalde.Çok gül goncam ya ,olaydan sonra dün anlattı birazda çok zor şeyler yaşamış gerçekten
Olmamış çicemmmm doktor parmağını kes eğer yeniden çıkarsa seninde çocuğun olur demişTüp bebek denemeside yaptırmış olmamış herhalde.
O yazısını okudum çok üzüldüm nasıl böyle birşey söyleyeilirki doktorda.Olmamış çicemmmm doktor parmağını kes eğer yeniden çıkarsa seninde çocuğun olur demiş
Bilmiyorum gül goncam,böyle bir doktora denk gelmek istemezdim hep deliliğe vurmuş gülmüş ama cok zor gerçekten, ins bebeği olurO yazısını okudum çok üzüldüm nasıl böyle birşey söyleyeilirki doktorda.
İnşalah çicemmm gidebilecekmi peki kıbrısada maliyetlide olur herhalde gücü yetermi acaba.Bilmiyorum gül goncam,böyle bir doktora denk gelmek istemezdim hep deliliğe vurmuş gülmüş ama cok zor gerçekten, ins bebeği olur
100 binmiş galiba para biriktirdim demişti. İnş boşa gitmez,çok para. Ama islamda da donasyon caiz değilmiş galiba, günah olur mu diye de düsünüyordu inş bir mucize olur herkes için gül goncamİnşalah çicemmm gidebilecekmi peki kıbrısada maliyetlide olur herhalde gücü yetermi acaba.
İşin dini kısmını bilememde ciddi paralar yani bunun gidip gelmesi konaklaması filan var daha.100 binmiş galiba para biriktirdim demişti. İnş boşa gitmez,çok para. Ama islamda da donasyon caiz değilmiş galiba, günah olur mu diye de düsünüyordu inş bir mucize olur herkes için gül goncam
İnş tüm isteyenlerin hakkında en kolayı en hayırlısı olur canım gül goncamİşin dini kısmını bilememde ciddi paralar yani bunun gidip gelmesi konaklaması filan var daha.
İnşallah çicemmm darısı tüm isteyenlere olsun,sana olsun inşallahİnş tüm isteyenlerin hakkında en kolayı en hayırlısı olur canım gül goncam
Yüreğinden öperim benim tatlı gül goncam, Allah razı olsunİnşallah çicemmm darısı tüm isteyenlere olsun,sana olsun inşallah
Bende senin o kocaman yüreğinden alnından öperim çücemmmYüreğinden öperim benim tatlı gül goncam, Allah razı olsun
YicemmmmmBende senin o kocaman yüreğinden alnından öperim çücemmm
Oyyyyy canımcımmmYicemmmmm
Deynepnaz aldı almadı arasındaYasminsay tarifini bıraktı. Margaret yapacağım dedi. Ama bilmiyorum
Hepsi yapsaydı keşkeDeynepnaz aldı almadı arasındaYasminsay tarifini bıraktı. Margaret yapacağım dedi. Ama bilmiyorum