Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .

Deynepnaz aldı almadı arasında😁Yasminsay tarifini bıraktı. Margaret yapacağım dedi. Ama bilmiyorum 🤷
Sorduğum tarif alınmıştı. Katılım az olmuş olsaydı yine destek için, katılım çok olsun diye yapmaya çalışırdım da katılım bayağı olmuş, oylamaya kadar yine gelen tarifler de olur. Yapmak sıkıntı değil de sunumun içime sinmedi gerekiyor. Eşim de evde olduğu için sunuma yoğunlaşamıyorum, tek olmam lazım, aceleye gelince istediğim gibi olmuyor sunum🙃

Sorduğum tarif alınmıştı. Katılım az olmuş olsaydı yine destek için, katılım çok olsun diye yapmaya çalışırdım da katılım bayağı olmuş, oylamaya kadar yine gelen tarifler de olur. Yapmak sıkıntı değil de sunumun içime sinmedi gerekiyor. Eşim de evde olduğu için sunuma yoğunlaşamıyorum, tek olmam lazım, aceleye gelince istediğim gibi olmuyor sunum🙃
Sen bilirsin canım,yapsaydın gözlere şenlik olurdu tabii o ayrı 🤩

Yarışmaya katılmıyorsun tamam sohbete niye gelmiyorsun:63:

X