Abla amcam Maraş'ta yaşıyor ve depreme de Maraş'ta yakalandılar.Ben gece zor uyuyorum. Gün doğar doğmaz uyanıyorum. Geceden korkuyorum galiba
İnşallah aşkomOnu aşmak zor olacak ama inşallah olacak
Bende öyleyim canım geçmiyor. Oturduğum ev yıkılacak sanıyorum, ev birden o gece olduğu gibi çalkalanır gibi sallanacak sanıyorum. Gece zaten derin uyuyamıyorum.Abla amcam Maraş'ta yaşıyor ve depreme de Maraş'ta yakalandılar.
Bayramda bize geldi ve 5 gün bizde kaldı. Akşam yemeğinden sonra kafayı vurup uyuyor 4 saat kadar sonra uyanıyor ve sabah 4.30a kadar oturuyor. İlk günler dikkat etmemiştim ama sonraki günler anladım ki hala depremin etkisinde.
Binada yaşayanlar depremi çok şiddetli yaşamış. Biz mesela evimiz müstakil ve tek kat olduğu için çok şiddetli yaşamadık.Erkek kardeşim dışarıya çıkın diye bağırmasaydı yataktan bile çıkmayacaktık.Bende öyleyim canım geçmiyor. Oturduğum ev yıkılacak sanıyorum, ev birden o gece olduğu gibi çalkala gibi sallanacak sanıyorum. Gece zaten derin uyuyamıyorum.
Ne bileyim geçer elbet
Kimseyi sıkmak istemiyorum. Ama gün içerisinde kaç ruh haline bürünüyorum anlatılmaz. Birde ikizler burcu olunca
Mart ayı içinde Marmara'da tarih verip deprem olacak dendi,bak Mayıs bitiyor ,tabii ki temkinli olmak lazım,sonuçta deprem ülkesi ama çoğu da sadece söylenti.Astrolog ne bilir ne olacağını,borsa oynayıp zengin olsun çok biliyorsaBinada yaşayanlar depremi çok şiddetli yaşamış. Biz mesela evimiz müstakil ve tek kat olduğu için çok şiddetli yaşamadık.Erkek kardeşim dışarıya çıkın diye bağırmasaydı yataktan bile çıkmayacaktık.
Ben normale dönmeye,hayal kurmaya başlamıştım ama Adana depremi çok yakında gerçekleşecek dedikleri için yine tadım kaçtı.
Bizim bina 10 katlı ve Malatya 'da çok şiddetli hissettik. İkinci daha büyüktü ondan müstakil evdeydik.Binada yaşayanlar depremi çok şiddetli yaşamış. Biz mesela evimiz müstakil ve tek kat olduğu için çok şiddetli yaşamadık.Erkek kardeşim dışarıya çıkın diye bağırmasaydı yataktan bile çıkmayacaktık.
Ben normale dönmeye,hayal kurmaya başlamıştım ama Adana depremi çok yakında gerçekleşecek dedikleri için yine tadım kaçtı.
Biz ikincide arabadaydık. Arabada bile öyle hissettiysek evinde yakalananları düşünmek bile istemiyorum.Bizim bina 10 katlı ve Malatya 'da çok şiddetli hissettik. İkinci daha büyüktü ondan müstakil evdeydik.
Ben o sallamayı anlatamam
O evler, ağaçlar, arabalar hatta yollar
Rabbim hiç kimseye yaşatmasın
Biz dayımlara gitmiştik. Bir saat sonra oldu ve o gece hep sokakta, arabada kaldıkBiz ikincide arabadaydık. Arabada bile öyle hissettiysek evinde yakalananları düşünmek bile istemiyorum.
Rabbim beterinden korusun.
Allah tekrarından korusun ,bu yaşanan her şeyi de unutturacak güzel günler nasip etsinBiz dayımlara gitmiştik. Bir saat sonra oldu ve o gece hep sokakta, arabada kaldık
Sokakta ateş yakıldı. Onun etrafında ısındık. Ne bileyim garip, korkunç günlerdi
6 Şubat akşamı bizde bahçeye ateş yakıp etrafına oturduk. Orada otururken hissettiğim şeyleri unutamıyorum.Biz dayımlara gitmiştik. Bir saat sonra oldu ve o gece hep sokakta, arabada kaldık
Sokakta ateş yakıldı. Onun etrafında ısındık. Ne bileyim garip, korkunç günlerdi
Amin inşallah aşkomAllah tekrarından korusun ,bu yaşanan her şeyi de unutturacak güzel günler nasip etsin
Evinizde sıkıntı yok değil mi6 Şubat akşamı bizde bahçeye ateş yakıp etrafına oturduk. Orada otururken hissettiğim şeyleri unutamıyorum.
Çok şükür bir sıkıntı yok.Evinizde sıkıntı yok değil mi
Çok şükür canımÇok şükür bir sıkıntı yok.
Biliyorum aşkom,hiç bir zaman evi,eşyayı dert etmedin ki sen,insallah her şey düzelecek,eskisinden de huzurlu bir hayatınız olacakAmin inşallah aşkom
Ev, eşya umrumda değil
Aile birliği yeniden olsun bana yeter
Akşam birlikte yemek yemek, beraber çay içmek, birlikte bir şeyler yapmak lüksmüş
İnşallah aşkomBiliyorum aşkom,hiç bir zaman evi,eşyayı dert etmedin ki sen,insallah her şey düzelecek,eskisinden de huzurlu bir hayatınız olacak