- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Tamam yapmam.Her bir zerreni seviyoruz ,yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yapmam.Her bir zerreni seviyoruz ,yapma
Tamam yapmam.
UnuturuzOlmak isteyen her türlü olurmsjsjshsbs
Unutursanız kalbiniz kurusun mu?Unuturuz
Zerre yi unuturuz seni değil gurban olduğumUnutursanız kalbiniz kurusun mu?
Bunu hissetmedim kızTam da güzelleşmek için serumlarımı sürerken ablam dedi ki sallaniyoruz. Zaten Adana depreminin de eli kulağında diyor Naci hoca. Kimin için endişeleneceğimi şaşırdım.
Maşallah de nazara gelirsin benim sabıka da 2 adet mevcut6 senedir 1 kere nick değişmedim, 1 kere ban yemedim. Azınlıktanım sanırım Canom.
Bence ablam uyku sersemi olduğu için öyle sandı. Ben bi şey hissetmedim.Bunu hissetmedim kız
Geçmiş olsun canımTam da güzelleşmek için serumlarımı sürerken ablam dedi ki sallaniyoruz. Zaten Adana depreminin de eli kulağında diyor Naci hoca. Kimin için endişeleneceğimi şaşırdım.
Kuşum ablam sallaniyoruz dediğinde saat 22.54tü. birazdan kandilliye bakacağım
Yok dışarıdaydım hissetmedim. Bir de ben mütemadiyen sallandığım için ayırt edemiyorum çoğu zaman. Ama dünkü fenaydı.Bence ablam uyku sersemi olduğu için öyle sandı. Ben bi şey hissetmedim.
Bugün olanları hissettin mi?
Geçmiş olsun canımKuşum ablam sallaniyoruz dediğinde saat 22.54tü. birazdan kandilliye bakacağım
Dün de mi oldu bugün olanları biz de hissetmedik.Yok dışarıdaydım hissetmedim. Bir de ben mütemadiyen sallandığım için ayırt edemiyorum çoğu zaman. Ama dünkü fenaydı.
Tü tü tü, totomu çimdikleyeyimMaşallah de nazara gelirsin benim sabıka da 2 adet mevcut
Baktım ama 21.56dan beri deprem olmamış. Bugün deprem konusu hep dilimizdeydi ondan mı etkilendi ne yaptı.Geçmiş olsun canım
Olabilir ,bir ara gözümüz hep lambalardaydiBaktım ama 21.56dan beri deprem olmamış. Bugün deprem konusu hep dilimizdeydi ondan mı etkilendi ne yaptı.
Ben gece zor uyuyorum. Gün doğar doğmaz uyanıyorum. Geceden korkuyorum galibaOlabilir ,bir ara gözümüz hep lambalardaydi
Onu aşmak zor olacak ama inşallah olacakBen gece zor uyuyorum. Gün doğar doğmaz uyanıyorum. Geceden korkuyorum galiba