Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Ben gece zor uyuyorum. Gün doğar doğmaz uyanıyorum. Geceden korkuyorum galiba🤷
Abla amcam Maraş'ta yaşıyor ve depreme de Maraş'ta yakalandılar.
Bayramda bize geldi ve 5 gün bizde kaldı. Akşam yemeğinden sonra kafayı vurup uyuyor 4 saat kadar sonra uyanıyor ve sabah 4.30a kadar oturuyor. İlk günler dikkat etmemiştim ama sonraki günler anladım ki hala depremin etkisinde.☹️

Abla amcam Maraş'ta yaşıyor ve depreme de Maraş'ta yakalandılar.
Bayramda bize geldi ve 5 gün bizde kaldı. Akşam yemeğinden sonra kafayı vurup uyuyor 4 saat kadar sonra uyanıyor ve sabah 4.30a kadar oturuyor. İlk günler dikkat etmemiştim ama sonraki günler anladım ki hala depremin etkisinde.☹️
Bende öyleyim canım geçmiyor. Oturduğum ev yıkılacak sanıyorum, ev birden o gece olduğu gibi çalkalanır gibi sallanacak sanıyorum. Gece zaten derin uyuyamıyorum.
Ne bileyim geçer elbet🥺
Kimseyi sıkmak istemiyorum. Ama gün içerisinde kaç ruh haline bürünüyorum anlatılmaz. Birde ikizler burcu olunca😁

Bende öyleyim canım geçmiyor. Oturduğum ev yıkılacak sanıyorum, ev birden o gece olduğu gibi çalkala gibi sallanacak sanıyorum. Gece zaten derin uyuyamıyorum.
Ne bileyim geçer elbet🥺
Kimseyi sıkmak istemiyorum. Ama gün içerisinde kaç ruh haline bürünüyorum anlatılmaz. Birde ikizler burcu olunca😁
Binada yaşayanlar depremi çok şiddetli yaşamış. Biz mesela evimiz müstakil ve tek kat olduğu için çok şiddetli yaşamadık.Erkek kardeşim dışarıya çıkın diye bağırmasaydı yataktan bile çıkmayacaktık.
Ben normale dönmeye,hayal kurmaya başlamıştım ama Adana depremi çok yakında gerçekleşecek dedikleri için yine tadım kaçtı.

Binada yaşayanlar depremi çok şiddetli yaşamış. Biz mesela evimiz müstakil ve tek kat olduğu için çok şiddetli yaşamadık.Erkek kardeşim dışarıya çıkın diye bağırmasaydı yataktan bile çıkmayacaktık.
Ben normale dönmeye,hayal kurmaya başlamıştım ama Adana depremi çok yakında gerçekleşecek dedikleri için yine tadım kaçtı.
Mart ayı içinde Marmara'da tarih verip deprem olacak dendi,bak Mayıs bitiyor ,tabii ki temkinli olmak lazım,sonuçta deprem ülkesi ama çoğu da sadece söylenti.Astrolog ne bilir ne olacağını,borsa oynayıp zengin olsun çok biliyorsa 😐

Bizim bina 10 katlı ve Malatya 'da çok şiddetli hissettik. İkinci daha büyüktü ondan müstakil evdeydik.
Ben o sallamayı anlatamam🤦
O evler, ağaçlar, arabalar hatta yollar🥺
Rabbim hiç kimseye yaşatmasın 🤲

Bizim bina 10 katlı ve Malatya 'da çok şiddetli hissettik. İkinci daha büyüktü ondan müstakil evdeydik.
Ben o sallamayı anlatamam🤦
O evler, ağaçlar, arabalar hatta yollar🥺
Rabbim hiç kimseye yaşatmasın 🤲
Biz ikincide arabadaydık. Arabada bile öyle hissettiysek evinde yakalananları düşünmek bile istemiyorum.
Rabbim beterinden korusun.

Biz ikincide arabadaydık. Arabada bile öyle hissettiysek evinde yakalananları düşünmek bile istemiyorum.
Rabbim beterinden korusun.
Biz dayımlara gitmiştik. Bir saat sonra oldu ve o gece hep sokakta, arabada kaldık🥺
Sokakta ateş yakıldı. Onun etrafında ısındık. Ne bileyim garip, korkunç günlerdi🥺

Biz dayımlara gitmiştik. Bir saat sonra oldu ve o gece hep sokakta, arabada kaldık🥺
Sokakta ateş yakıldı. Onun etrafında ısındık. Ne bileyim garip, korkunç günlerdi🥺
6 Şubat akşamı bizde bahçeye ateş yakıp etrafına oturduk. Orada otururken hissettiğim şeyleri unutamıyorum.

6 Şubat depreminden yaklaşık 2 hafta sonra tekrar bir deprem olmuştu ya ben o depremde halamın evindeydim. O kadar bilinçsizdim ki balkondan atlamayı düşündüm. Halam tutmasa da atlardım.ahahahsh Yani düşünüyorum neden öyle bir şey yaptığımı ama mantıklı bir cevap bulamıyorum.

X