- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Maşallah canım sağlıkla gelsin geçsin bebeklerine kavuş inşallahValla bul bi star Nevoş ya
İyiyim şükür yuvarlanıp gidiyoruz, zamanın nasıl geçtiğine ben de inanamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım sağlıkla gelsin geçsin bebeklerine kavuş inşallahValla bul bi star Nevoş ya
İyiyim şükür yuvarlanıp gidiyoruz, zamanın nasıl geçtiğine ben de inanamıyorum
Baya atarlı bir ablamızsıngidiyom hadi ben kendi konuma herkez kendi konusunda öter anam
Dur senin hatırına geri çağırayım.Ben gelene kadar ekşın bitmişşş
Arada gidip geliyor buranın yabancısıBen gelene kadar ekşın bitmişşş
Bebeyimler filanlar sen olmuşsun ya aaaya hu bi durun baska konudayim basıyom buraya gelıyom setwn bilmiyom az bildirim yollamayın. gıııı tamam ben döncem bebeyim size
Hiç yabancı gelmiyor bana nedenseBebeyimler filanlar sen olmuşsun ya aaa
Bilsen sukrederdinTüh ya ben ne kaçırdım
Tam olarak işin ne zaman biter bebeğimya hu bi durun baska konudayim basıyom buraya gelıyom setwn bilmiyom az bildirim yollamayın. gıııı tamam ben döncem bebeyim size
Ben bizi trollediğini düşünüyorum nedenseHiç yabancı gelmiyor bana nedense
Bana başka birini hatırlatıyorHiç yabancı gelmiyor bana nedense
İçlerinde çeyrek altın da var mısize kocamın aldıgı gülü yollayında az carlayın bak kız bunu bana kocam aldı aizin kocanız size nealdı
Ayyyy çok şanslısın tüh ya kıskandım. Bizde koca bile yoksize kocamın aldıgı gülü yollayında az carlayın bak kız bunu bana kocam aldı aizin kocanız size nealdı
Tam olarak işin ne zaman biter bebeğim
Onun adı bundan sonra Seher Domestos Tatlim.sjsjshdKıvanç Tatlıtuğ Seher domestos nerde
Maşallah maşallah bizim ki de alıyor kendi çapında yazsam sayfa almaz deyim nazara gelirizsize kocamın aldıgı gülü yollayında az carlayın bak kız bunu bana kocam aldı aizin kocanız size nealdı
Benim kocam yoksize kocamın aldıgı gülü yollayında az carlayın bak kız bunu bana kocam aldı aizin kocanız size nealdı