- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Nevreste'nin hala umudu var sjsjshsOlsun öğrenir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevreste'nin hala umudu var sjsjshsOlsun öğrenir
Jenna bana diyo ki ben senin her zerrene üye olmak istiyorum ama sen bana sen erkeksin dedin diyomsjsjsjsjshd
Erkek olan sensen beni de üye yap,çok bekarım,besbekarJenna bana diyo ki ben senin her zerrene üye olmak istiyorum ama sen bana sen erkeksin dedin diyomsjsjsjsjshd
Sabır küpü benim aşkom çünküNevreste'nin hala umudu var sjsjshs
Yok ben ona sen erkeksin demişimErkek olan sensen beni de üye yap,çok bekarım,besbekar
Karaizmir'i paylaşınYok ben ona sen erkeksin demişim
Ben de acayip çok aşşırı bekarım naapsak ki
Görücü usulü bulalım bence ,her yer yumuşak erkek dolmuş, kendimiz bulamayızYok ben ona sen erkeksin demişim
Ben de acayip çok aşşırı bekarım naapsak ki
Ben sakallı seviyorum askoKaraizmir'i paylaşın
Ben zaten bu beceriksizliğim ile bu yaşıma kadar besbekar gelmişim sanmam ki bu saatten sonra kendim birini bulayım.Görücü usulü bulalım bence ,her yer yumuşak erkek dolmuş, kendimiz bulamayız
Sinek kaydı güseeelBen sakallı seviyorum asko
Ben kendim buldum da nolduBen zaten bu beceriksizliğim ile bu yaşıma kadar besbekar gelmişim sanmam ki bu saatten sonra kendim birini bulayım.
Anam babam kimi uygun görülürse o benim helalim sjsjshdbd
İstememSinek kaydı güseeel
İyiyim bebeyim biraz KK ya girmeyi unutuyor olabilirimJOYz iyi mi görüşen var mı ?
Ay o ne öyle ya ben kirli sakal ile karıştırmışım soryy.İstemem
Bebişiiim bebişim bebişimGeçen gun etiket yaptım,dönmedi,herhalde gelmedi. Bir kaç gün önce geziyordu ama ,iyidir inşallah
Bebişimmmmm ,nasılsın?Bebişiiim bebişim bebişim
EvvvveeeetAy o ne öyle ya ben kirli sakal ile karıştırmışım soryy.
Kirli sakal güseeel
Sinek kaydı neymiş diye baktım daEvvvveeeet