Amiiin cancağızımRabbim daha daha iyi etsin inşallah Cancağzım.
Çok güzeller emeğine sağlık maşallahBu aşşağlık yerze tavuk yemeği yapamasam za bunları yaptım.
Geçen gun etiket yaptım,dönmedi,herhalde gelmedi. Bir kaç gün önce geziyordu ama ,iyidir inşallahJOYz iyi mi görüşen var mı ?
İnşallah iyi olsunlardaGeçen gun etiket yaptım,dönmedi,herhalde gelmedi. Bir kaç gün önce geziyordu ama ,iyidir inşallah
Amiiiinİnşallah iyi olsunlarda
Lekelenmesi vardı, dr gitti ama sıkıntı yokmuş. Kontrol ve doğum için hastane araştırmasındaydı.JOYz iyi mi görüşen var mı ?
çok şükür oda kesilir inşallahLekelenmesi vardı, dr gitti ama sıkıntı yokmuş. Kontrol ve doğum için hastane araştırmasındaydı.
Korkuları olsa da iyiler hamdolsun Canom.
Kız bak altıma işicem noolur düzgün konuşbunlar dün beni kovalayanlar değilmi affetmem sizi ben gurılu bir hanfendiyim
Aşk olsun kim kovalamış senibunlar dün beni kovalayanlar değilmi affetmem sizi ben gurılu bir hanfendiyim
Tavuklu yemek tarifleri paylaşılıyor bu topikte. Donasyon ile ilgili yazılanlar senin kendi konundahani nerde donosyanla ilgili yazılar bulamıyorum
hani nerde donosyanla ilgili yazılar bulamıyorum
Bana nasıl üye olacaksın çıldırıcaammmkız zerre sen dün bana senın erkek oldugunu dusunuyorum demedin mi oysa bne sana üe olmak isterkene