- 24 Eylül 2018
- 97.230
- 292.579
Al bunu. Al Al Al benceAy bu ne demek gülüşümü evdekiler duymasın diye çatlicam şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al bunu. Al Al Al benceAy bu ne demek gülüşümü evdekiler duymasın diye çatlicam şimdi
Hoşgeldiniz buyrun ben buranın perihani ne istemistiniz ben yardımcı olayimya hu bu nasıl birsey yazısmalrınızın öncesi nerde ben nere yazıcam hanginizin yorumuna yorum yapucam abi burasınnasıl bir yer ya
naber kız şeker kızAllah Allah demek heralde
Al içeri al al da olabilirAl bunu. Al Al Al bence
Bu kadar yürekten çağırma beni,bir gece ansızın gelebilirimO benim değil,zerrenin etiketine geldi
Çözdük halloldu canomSen rahat ol jennam ASSOSyal halleder
Siz önceyi boş verin yakaladığınız yerden devam edinya hu bu nasıl birsey yazısmalrınızın öncesi nerde ben nere yazıcam hanginizin yorumuna yorum yapucam abi burasınnasıl bir yer ya
Ne çıkarsa bahtıma ahahahahaAl içeri al al da olabilir
Kendini tanıt Mantından söz etHoşgeldiniz buyrun ben buranın perihani ne istemistiniz ben yardımcı olayim
Aaaa canım sen nasıl buldun burayikimmiş o
Selam fake üye ya da eski kovulan üye mi demeliyim. Eminim ama ispat edemiyorumnaber kız şeker kız
Durun ilgileniyorumASSOSyal gelsin o güzel anlatıyor
Mantişko, kimlikli mantıKendini tanıt Mantından söz et
İlk defa mı bir foruma yazıyorsunuzya hu bu nasıl birsey yazısmalrınızın öncesi nerde ben nere yazıcam hanginizin yorumuna yorum yapucam abi burasınnasıl bir yer ya
Ya aslında o kadar zor değil nevis ,niye ortalık bu kadar karıştı anlamadimİlk defa mı bir foruma yazıyorsunuz
13 yıl önce buraya geldiğimde bende her şeyi karışık bulmuştum.
Olur efenim neguzel bulmusuz mantimi bilmeyen birini anlatirmiyimkim arkadaş duvarlarda hep ismiKendini tanıt Mantından söz et
Davet ettikYemek bölümü burası Çay kahve ikram edelimAaaa canım sen nasıl buldun burayi
Lütfen gitmeyiiinof ben fecebook uma gidiyom bem burdan bisey anlamıyom burası cok karısık
Ben zorlanmışımdır. Ondan bir süre yazmamıştımYa aslında o kadar zor değil nevis ,niye ortalık bu kadar karıştı anlamadim