Bisey isterken bile hayirlisini iste cnm.. obez olmak istemezdin dimi.. bizde kilo alanlar olarak sizi kiskanioz genelde:) ye ye zayif kal.. ama yiyemiosan hayattan tat alamiosun tabiiŞu kiloyu bir ben alamıyorum
Nrkadar imreniyorum “tokum ama bir tabak daha yiyebilirim”lafına
Acıkma hissi Yok bende protein içiyorum kilo yapsın diye
Birgün bende fazla kilolarım için diyete girebilecekmiyim interneti aktı üstüne getirip diyet sayfalarında gezinenilecmiyim acaba
Sanirim net okumadin herbalife yaptigim icin sabah herbalife shake aksam herbalife shake ve destekleyici cay iciyorum. Oglen sebze et tavuk balik besleniyorum. Misafirlikte oldugum icin aksam shake icmedim leblebi cay helva yemis bulundum. Siz yemiyor musunuz hic ?Bunlarrı yiyerek kilo alma diyeti mi uyguluyorsunuz
Zayıflarken yok böyle bir rahatlık
Tecrübe ile sabittir
Yok İnan kıskınalıcak gibi değilBisey isterken bile hayirlisini iste cnm.. obez olmak istemezdin dimi.. bizde kilo alanlar olarak sizi kiskanioz genelde:) ye ye zayif kal.. ama yiyemiosan hayattan tat alamiosun tabii
Canim iyi oku 3 ogun yiyim mi yazmisim :) millet 3 ogun yerken kilo almiyor demek istedim. Firsat buldukca 40 dk yurumeye calosiyorum. Telefonuma egzersiz programi indirdim cikamayinca da onu yapiyorum bakalim :)Iyide hem 3 ogun yiyim dion hem helvalari goturuon :) o helvanin icinde ne kdr yag var bilion mu :) hem bir gun olarak bakmiycan bu ise..haftalik tartil mesela.. hem saglikli beslenip yuruyus yap daha uzun surede verirsin ama daha kalici olur.
Coook insan yapiyor kan testleri yapiliyor vucut taramalari soeun cikmadigina gore sıkınti yok sanirim :/Dua edin de o içtiğiniz aşırı sağlıksız şeyler bittiğinde sadece verdiğiniz kiloları geri almış olmakla kalın. Birileri için sağlık gerçekten çok ucuz. Sadece kaybedince değeri anlaşılıyor
6 aydır bi yıl başında iki dilim pasta yedim onun dışında tatlı hayatımda kuru ve yaş meyveden ibaretSanirim net okumadin herbalife yaptigim icin sabah herbalife shake aksam herbalife shake ve destekleyici cay iciyorum. Oglen sebze et tavuk balik besleniyorum. Misafirlikte oldugum icin aksam shake icmedim leblebi cay helva yemis bulundum. Siz yemiyor musunuz hic ?
Cnm kiamam.. hep mi boleydin? Mesela severek yedigin seyler olmadi mi hic? Caresi var mi?Yok İnan kıskınalıcak gibi değil
Kilo almak çok zor
Yerken mide bulantısı yutarken n kusma hissi
Herşeyden önce sağlıksız oluyor insan cilt solgun
Hastalıklı gibi bir görüntü su içmek bile zor geliyor
Tabiki aşırı kiloda kötü dediğin gibi
Ne bileyim acıkmak istiyor insan
Yemek yemek bir işgence yendiğim an diyorumki oh yedimde kurtuldum
Midende sorun olabilir mi kusma hissi dedin ya o dan dedim. Boyle kiloluda cok zor bacak bolgem ozellikle cok ve pantolonlarin bacak arasi hep yirtiliyor atiyorum. Yazin hele terliyor nefes nefese kaliyorsun. Zor yani. Allah saglik versin varsin cok zayif ol :))Yok İnan kıskınalıcak gibi değil
Kilo almak çok zor
Yerken mide bulantısı yutarken n kusma hissi
Herşeyden önce sağlıksız oluyor insan cilt solgun
Hastalıklı gibi bir görüntü su içmek bile zor geliyor
Tabiki aşırı kiloda kötü dediğin gibi
Ne bileyim acıkmak istiyor insan
Yemek yemek bir işgence yendiğim an diyorumki oh yedimde kurtuldum
Ama canim senin ogunler normal ogun degilki.. o shakelar metabolizmayi degistirio., esim zmninda kullandi iide kilo verdi.. noldu bilion mu? O kilonun hepsini geri aldi..Canim iyi oku 3 ogun yiyim mi yazmisim :) millet 3 ogun yerken kilo almiyor demek istedim. Firsat buldukca 40 dk yurumeye calosiyorum. Telefonuma egzersiz programi indirdim cikamayinca da onu yapiyorum bakalim :)
Orasi oyle... ben hele cok yiyen bi insan degilim bagirsaklarim calismiyor ve hareket etmiyorum. Oturarak calisiyorumBirde bazi insanlar dioki.. biskuvi yedim bi dilim ekmekten daa kucuk:) yaw tipine bakmiycan icinde kaloriye bakcan.. peynir saglikli diolar.. heaa dogru, ama oturup bi kalip peynir yersen olmuyo yani..
Adile nasit gibi bi tipim yok merak etme :) hangi hareketim kilom yokmus gbi anlayamadim ?Maşallah sanki kilo probleminiz yokmuş gibi hareket ediyorsunuz.
Boyunuzu kilonuzu düşününce adile naşit canlandı gözümün önünde, kendinize yPmayın bunu yaşınız da genç iradeli olun.
Çok gittim doktora mide küçülüyor yemeyinceMidende sorun olabilir mi kusma hissi dedin ya o dan dedim. Boyle kiloluda cok zor bacak bolgem ozellikle cok ve pantolonlarin bacak arasi hep yirtiliyor atiyorum. Yazin hele terliyor nefes nefese kaliyorsun. Zor yani. Allah saglik versin varsin cok zayif ol :))