Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifFarklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri
Ben burada sana ve Elif Eylül diye birine oy vermişim. Ee şimdi o kadar şey hazırladınız ama misafir çağırmadınız mı? Kim yedi onca şeyi sjsjs kafamda deli sorular
Bun burada sana ve Elif Eylül diye birine oy vermişim. Ee şimdi o kadar şey hazırladınız ama misafir çağırmadınız mı? Kim yedi onca şeyi sjsjs kafamda deli sorular
Bu sefer katılırsam ben de arkadaşlarımı çağırırım. Tek başına ne diye o kadar çeşit yapayım. Yapmışken misafir ağırlayayım bari, iki insan görürüm hahshshsjsh ama çoluk çocuk olunca yenir her türlü.
Bu sefer katılırsam ben de arkadaşlarımı çağırırım. Tek başına ne diye o kadar çeşit yapayım. Yapmışken misafir ağırlayayım bari, iki insan görürüm hahshshsjsh ama çoluk çocuk olunca yenir her türlü.
Ben burada sana ve Elif Eylül diye birine oy vermişim. Ee şimdi o kadar şey hazırladınız ama misafir çağırmadınız mı? Kim yedi onca şeyi sjsjs kafamda deli sorular