Benim oğlan benden çok yiyor. Kızlar büyük zaten, eşim çarpı iki derken çoğu biterNedense herkesi bir çocuklu aile olarak düşünüyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oğlan benden çok yiyor. Kızlar büyük zaten, eşim çarpı iki derken çoğu biterNedense herkesi bir çocuklu aile olarak düşünüyordum
Sana o zaman da çok iyi demiştim. Bir daha seni övmeyeceğim.Ben annemdeydim 1 saatte hepsi hüplendi gelen giden
Kolay gelsin yasomCancağzım, işteyim kafamı ve kargoları dağıtıyorumEki Görüntüle 3327558 Eki Görüntüle 3327559
Bu konuşulanlar ciddi mi nevoş sofra mı kuracağız gerçektenBenim oğlan benden çok yiyor. Kızlar büyük zaten, eşim çarpı iki derken çoğu biter
Seninki de efsoydu bakBu konuşulanlar ciddi mi nevoş sofra mı kuracağız gerçekten
Telefonda iş yoktu. Şimdi olsa ohooo daha iyi bir performans sergilerdim Sarmalar iyiydiSeninki de efsoydu bak
EvetBu konuşulanlar ciddi mi nevoş sofra mı kuracağız gerçekten
Bu mesajın bana bildirim olarak geldi ve sanki benim mesajımdan alıntı yapmışsın
Bu hamur kaç dakika mayalanacak? Ya da mayalanacak mı? AhahahSeninki de efsoydu bak
Nevosss nolur sofra değil dePoğaçalar - Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Ağlayan Kek - Sandviç Poğaça ile Çay Saati-Piyale Maya Sponsorluğunda:KK56...www.kadinlarkulubu.com
Seni çok merak ediyordum yasomSelamlar herkese
Acaba övüncemi kazanamadım nedir evrene nasıl yolladıysan beniSana o zaman da çok iyi demiştim. Bir daha seni övmeyeceğim.
Kendini alıştırsan iyi olur hemşomİki sayfa bulgur ve sofra konuşulmuş ne sofrası yawww susun yok öyle bişey
Beceremedim zağar.Acaba övüncemi kazanamadım nedir evrene nasıl yolladıysan beni
Başım ağrıyordu zaten hemsosuuuKendini alıştırsan iyi olur hemşom
başa gelen pişirilirBaşım ağrıyordu zaten hemsosuuu