- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.838
Antep’te sümüd diyorlar hahahahhaBizim simit dediğimize başka yerlerde köftelik diyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antep’te sümüd diyorlar hahahahhaBizim simit dediğimize başka yerlerde köftelik diyorlar.
Evet ondan küçük. Biz bunu değirmende yaptırıyoruzAynen bu olabilir. Şu markette satılan köftelikten büyük oluyor
İşte o çok minik bulguru biz çiğköfte dışında pek kullanmayızBizim simit dediğimize başka yerlerde köftelik diyorlar.
Offf nenem de sümüt diyo ahahahahahaAntep’te sümüd diyorlar hahahahha
Coğrafya kaderdir…Offf nenem de sümüt diyo ahahahahaha
Bizde de simit köftesi yaparlar sadece onun için kullanırlar. Çiğ köfte için de pilavlık diye attığım var ya onu kullanıyoruz ama elde yoğurulacaksa da simit bulgur kullanıyoruzİşte o çok minik bulguru biz çiğköfte dışında pek kullanmayız
Aynen değirmene gidince üç farklı bulgur geliyor küçüğü işte biz düğür deriz simit diyen de var eski degirmenlerden kepeği ölü denen çok irisi birde irmik gibi olanı çıkardıEvet ondan küçük. Biz bunu değirmende yaptırıyoruz
Ay ne güzel hazırlamış herkesPoğaçalar - Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Ağlayan Kek - Sandviç Poğaça ile Çay Saati-Piyale Maya Sponsorluğunda:KK56...www.kadinlarkulubu.com
Bidahakine kısırı ben alcamm benim favori kısırim tüm kk ya bildirmekYa ben de kısır sevdalısıyım. Kısır için kurşun atar kurşun yerim ama o kadar değil hani…
Tam senlik işte yapıp kankirellalarını çağırırsın.Ay ne güzel hazırlamış herkes
Bana gelecek bir misafiri vardı diyimde bari haftaya gelsinKek, börek, poğaça, sarma, beyaz kısır ve çay lütfen
Düşünmedim değiiiilTam senlik işte yapıp kankirellalarını çağırırsın.
Hahahaha tamda cuk otururdu heee güzelde sunum haftası senin için tamamdır bu iş 3cüye 1ci olursan geldi fasılleeeBana gelecek bir misafiri vardı diyimde bari haftaya gelsin
Yok be sadece kek olsaydı of çok güzel sunum yapacaktım ama sofrada emin değilimHahahaha tamda cuk otururdu heee güzelde sunum haftası senin için tamamdır bu iş 3cüye 1ci olursan geldi fasılleee
Sofralık bana şuan zor gelirr uzaktayım okadsr etsem kim yiyecek ooyyYok be sadece kek olsaydı of çok güzel sunum yapacaktım ama sofrada emin değilim
Aa eski masam kız eski parkelerimiz bir de o zaman vay be
doğru sen teksin ama 2 kişilik yapar kocanla yersin olmadıSofralık bana şuan zor gelirr uzaktayım okadsr etsem kim yiyecek ooyy