- 22 Temmuz 2017
- 43.999
- 130.729
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasom kolay gelsinCancağzım, işteyim kafamı ve kargoları dağıtıyorumEki Görüntüle 3327558 Eki Görüntüle 3327559
Sofrada çizkek ve sarma olmazsa 1-0 yenik başlanır.ben bu sofra işine hiç katılmadım bilmiyorum şimdi zorunlu olanlar poğaça kek mi diğerleri ne olursa olsun mu olacak
Sağolasın KukrişkomYasom kolay gelsin
Yssom nasılsın kuzumCancağzım, işteyim kafamı ve kargoları dağıtıyorumEki Görüntüle 3327558 Eki Görüntüle 3327559
Sarma değil de başka bişey var aklımda yazmadım ama anladınızSofrada çizkek ve sarma olmazsa 1-0 yenik başlanır.
Patates salatası mı? Rus salatası? Sigara böreği.snsjsh ne kaldı?Sarma değil de başka bişey var aklımda yazmadım ama anladınız
Ben burada sana ve Elif Eylül diye birine oy vermişim. Ee şimdi o kadar şey hazırladınız ama misafir çağırmadınız mı? Kim yedi onca şeyi sjsjs kafamda deli sorular
Kolay gelsin cancağızımCancağzım, işteyim kafamı ve kargoları dağıtıyorumEki Görüntüle 3327558 Eki Görüntüle 3327559
Ben eşimle yemiştim. Zaten iki kişilik masa hazırlamıştım.Bun burada sana ve Elif Eylül diye birine oy vermişim. Ee şimdi o kadar şey hazırladınız ama misafir çağırmadınız mı? Kim yedi onca şeyi sjsjs kafamda deli sorular
Ya seninki normal de diğerleri?Ben eşimle yemiştim. Zaten iki kişilik masa hazırlamıştım.
Bu sefer katılırsam ben de arkadaşlarımı çağırırım. Tek başına ne diye o kadar çeşit yapayım. Yapmışken misafir ağırlayayım bari, iki insan görürüm hahshshsjsh ama çoluk çocuk olunca yenir her türlü.Ya seninki normal de diğerleri?
Kolay gelsin canım benimCancağzım, işteyim kafamı ve kargoları dağıtıyorumEki Görüntüle 3327558 Eki Görüntüle 3327559
Biberli ekmek poğaca yapıciim görünce canım istedi.Bu sefer katılırsam ben de arkadaşlarımı çağırırım. Tek başına ne diye o kadar çeşit yapayım. Yapmışken misafir ağırlayayım bari, iki insan görürüm hahshshsjsh ama çoluk çocuk olunca yenir her türlü.
Biz beş yetişkiniz zatenBen burada sana ve Elif Eylül diye birine oy vermişim. Ee şimdi o kadar şey hazırladınız ama misafir çağırmadınız mı? Kim yedi onca şeyi sjsjs kafamda deli sorular
Merhaba canım nasılsınSelamlar herkese
Ben annemdeydim 1 saatte hepsi hüplendi gelen gidenBen burada sana ve Elif Eylül diye birine oy vermişim. Ee şimdi o kadar şey hazırladınız ama misafir çağırmadınız mı? Kim yedi onca şeyi sjsjs kafamda deli sorular
Nedense herkesi bir çocuklu aile olarak düşünüyordumBiz beş yetişkiniz zaten
Ay salatada var dimi sanki misafirim gelecekmiş gibi oturup menü düşünmem lazımPatates salatası mı? Rus salatası? Sigara böreği.snsjsh ne kaldı?