Aynı sorunu yaşıyorum ve nevosum sağolsun, beninidare ediyor kukriskomYalnız cidden çektiğim resimler buraya yüklenmiyor konu açarken nasıl uğraşcam
Niye öyle oluyor ki sosyalim farklı da çekiyorum yine aynı resmen kırpa kırpa resim kalmıyorAynı sorunu yaşıyorum ve nevosum sağolsun, beninidare ediyor kukriskomNevreste telefonumda Samsung oysa
Bende hiç bilmiyorum kukriskom, kestikce görüntü dağılıyorNiye öyle oluyor ki sosyalim farklı da çekiyorum yine aynı resmen kırpa kırpa resim kalmıyor
Ne güzel sökmüşsündür o beyaz jelatini beeee
16 yı da sen sökersin inşallahNe güzel sökmüşsündür o beyaz jelatini beeee
Jelatinde kalitelidir şimdiNe güzel sökmüşsündür o beyaz jelatini beeee
Yok kız kolayca çıkıyor zaten bir şey kullanmaya gerek kalmıyor.Jelatinde kalitelidir şimdigümüş bıçak kullanmıştır, tırnak izi olmasin
Kırpınca kalite bozuluyorNiye öyle oluyor ki sosyalim farklı da çekiyorum yine aynı resmen kırpa kırpa resim kalmıyor
Uygulamadan giriyorum ben nevosumKırpınca kalite bozuluyorKullandığınız tarayıcı ile alakalı olabilir. Birde tarama verilerini sık sık temizliyor musunuz?
ASSOSyal
Aşko öncekinde olmuyordu böyle birşey bende ,şimdi atmaya çalıştım kabul etmedi kırptım kırptım hepKırpınca kalite bozuluyorKullandığınız tarayıcı ile alakalı olabilir. Birde tarama verilerini sık sık temizliyor musunuz?
ASSOSyal
Hangi uygulamaUygulamadan giriyorum ben nevosumbirde birsey temizlemiyorum
Kk nin kendi uygulamasiHangi uygulama
Yoksa telefon bizi beğenmiyor muAşko öncekinde olmuyordu böyle birşey ben de ,şimdi atmaya çalıştım kabul etmedi kırptım kırptım hep
Play store değil ama Google uygulamasıKk nin kendi uygulamasi
herhalde daha adapte olamadı siteye alışacak aşkom o daYoksa telefon bizi beğenmiyor mu
Aman bunlara ne foto atacağım
Bizi beğenmek zorundaherhalde daha adapte olamadı siteye alışacak aşkom o da
Tabisi Başka seçeneği yokBizi beğenmek zorunda