- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
İnşallah düzelir aşkom ama sıkıntı olursa ben yardımcı olurumTabisi Başka seçeneği yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah düzelir aşkom ama sıkıntı olursa ben yardımcı olurumTabisi Başka seçeneği yok
Tamam aşkom sağolasınİnşallah düzelir aşkom ama sıkıntı olursa ben yardımcı olurum
Yok bende uygulama kullanıyorumPlay store değil ama Google uygulaması
Bende kullanıyorum ama Play store değilYok bende uygulama kullanıyorum
Bir ara oradan yükledim kaldı öyle şimdi yok play store'da varken yükledimBende kullanıyorum ama Play store değil
Evet burdan ekledim,sen anlatmistin ya bir kere nevosPlay store değil ama Google uygulaması
İşte hangi tarayıcıyı kullanıyorsan geçmişe gir ve tarama verilerini temizleEvet burdan ekledim,sen anlatmistin ya bir kere nevos
Kamera ayarlarından denesen, çözünürlük butonuna tıklayınca resim boyutu değişiyorNiye öyle oluyor ki sosyalim farklı da çekiyorum yine aynı resmen kırpa kırpa resim kalmıyor
Hahahaha cuma mübarek gününde döktürdük kız 4kişiTarif gelmiyor gelince de üçer üçer geliyor Sırada hangi üçlü grup var
Hosgeldin
Nasılsın?hoş buldum
Deneyeyim deynom sağolKamera ayarlarından denesen, çözünürlük butonuna tıklayınca resim boyutu değişiyor
Kırp dicektim Nevreste açıklamış görüntü bozluyor diye ama ben de atarken kırpıyorumYalnız cidden çektiğim resimler buraya yüklenmiyor konu açarken nasıl uğraşcam
Kırpınca bozuluyor Ben eklerim gerekirseKırp dicektim Nevreste açıklamış görüntü bozluyor diye ama ben de atarken kırpıyorum