Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Öffff🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ nefret ediyorum kaçak çaydan. Ablamdayken eniştenin bazı arkadaşları kaçak çay seviyo diye demledik ama içmek ne mümkün,iğrenç bir tadı var.
İlk defa haklı bir şeyden nefret ediyorsun sjdkkdkd

Severim ama burada soğuttular beni çaydan. Çünkü kaçak çay. 🥴
Normal çayla karıştırıyorum bende kaçak çayı
Hanim abla bunu ilk staj yaptığım bankada içmiştim herkes bundan içiyordu orada bir alıştım sonra bırakamadım,çok yararlı ama biliyor musun kışın hele hastalıklara karşı çok direnç oluşturuyor bir dilim limonda atıyorum mis 😍
Aslında çok sağlıklı bir içecekte,genel olarak alışmayınca içilmyor bizdede.

Şimdiiiii ben bunu ablamdayken aldım ne de olsa indirimde diye anneme aldım. Dün geldi ama işlemesi silikonla mı ne yapılmış,iple dikilmemiş. Yıkanınca ya da bir süre kullandıktan sonra açılma yapar mı? Biz hiç bu tarz kullanmadık bilmiyorum nasıl olur. Var mı silikon yapıştırma örtü kullanan? Eki Görüntüle 3327481
Şuna yorum yapacak olan yok mu yaa??? İade edicem eğer kötü derseniz

Şimdiiiii ben bunu ablamdayken aldım ne de olsa indirimde diye anneme aldım. Dün geldi ama işlemesi silikonla mı ne yapılmış,iple dikilmemiş. Yıkanınca ya da bir süre kullandıktan sonra açılma yapar mı? Biz hiç bu tarz kullanmadık bilmiyorum nasıl olur. Var mı silikon yapıştırma örtü kullanan? Eki Görüntüle 3327481
Kısa programda birşey olmaz bence canım ya

Duble dibek kahvem ve çikilatam. ❤️

Eklentiler

• IMG_1017.jpeg
    IMG_1017.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 39
Hiç öyle bir örtü kullanmadım. Yorumsuzum. 😁

Biz de de dağ çayı var kokusu ve rengi muhteşem oluyor çiçekte toplanıp kuruturdu babannem bir tür ada çayı sakinleştirici ve uyku verici özelliği var
Kışın Ihlamur ile papatya da çok içerim ben mesela kokusu hoşuma gidiyor onlarında

X