- 21 Kasım 2017
- 27.615
- 120.881
Heh geldi yine. Bir şeyi de sev be. Bu Antep’in tava yemekleri gibi. Patates, kuşbaşı et, biber, soğan, sarımsak, karnabaharları yağ, salça ve baharatlarla yoğurup harmanlayıp fırına veriyorum. Eşim de yemezdi, böyle yapınca yedi.Ooowwww nooooooo. Karnabaharın her türlüsüne noooooo.
Bu şekilde yenilebilir gibi evetHeh geldi yine. Bir şeyi de sev be. Bu Antep’in tava yemekleri gibi. Patates, kuşbaşı et, biber, soğan, sarımsak, karnabaharları yağ, salça ve baharatlarla yoğurup harmanlayıp fırına veriyorum. Eşim de yemezdi, böyle yapınca yedi.
Bende karışık sebze ile fırında yaparım hepHeh geldi yine. Bir şeyi de sev be. Bu Antep’in tava yemekleri gibi. Patates, kuşbaşı et, biber, soğan, sarımsak, karnabaharları yağ, salça ve baharatlarla yoğurup harmanlayıp fırına veriyorum. Eşim de yemezdi, böyle yapınca yedi.
Ben her türlü yerim de evdekiler yemez asla öyle. Bir keresinde karnabahar graten yapmıştım. Eşim eve geldi, kapıyı açtım. Evde ne olmuş böyle, bu ne koku, aç şu kapıları pencereleri diye söylendi ajskksks. Böyle iyi oluyor. İtirazsız yiyorlar.Bu şekilde yenilebilir gibi evetya bunun bir tencere yemeğini yapıyorlar öğk yani. Biz küçükken annem sık sık yapardı ve ben o akşamlarda yemeğe halama giderdim.sjsjsjs
Kız bebise gaz yapmasın mercimek karnabaharMercimek çorbası, fırında karnabahar yemeği, kabak tarator.
Mercimek çorbasını aylardır içmiyorum zaten. Evdekilere yapıyorum. Ama karnabahar yerim patatesle falan aaa yetti gariKız bebise gaz yapmasın mercimek karnabahar
Ben de aynı böyle düsünerek yedim gitti diğer türlü aç kalırızMercimek çorbasını aylardır içmiyorum zaten. Evdekilere yapıyorum. Ama karnabahar yerim patatesle falan aaa yetti gari
Kura çek ya da ooooo piti pitiBen oy veremiyorum. Gerçekten bu sefer vermicem.
Mercimek çorbasını aylardır içmiyorum zaten. Evdekilere yapıyorum. Ama karnabahar yerim patatesle falan aaa yetti gari
Kimyon ekleyip yiyin bir şey olmazBen de aynı böyle düsünerek yedim gitti diğer türlü aç kalırız
HamsiiBen akşama hamsi yapıyorum tatlı sokarak aşure
Kategoriye uygun olsun diye
Ya benim klavye ne güzel değiştirmiş kelimeyiHamsii
Neyse ki zekiyim de anladım benYa benim klavye ne güzel değiştirmiş kelimeyi
Hem malzemeleri tencereye sokarak aşure yapacağım demek istedin belkiYa benim klavye ne güzel değiştirmiş kelimeyi
Ekleyip içtiğim oldu ama yok. Kafein de çarpıyor resmen benimkini. O yüzden dikkatli tüketiyorum. Ama gazı eskiye göre azaldı çok şükür.Kimyon ekleyip yiyin bir şey olmaz
Aynen öyleHem malzemeleri tencereye sokarak aşure yapacağım demek istedin belki
Kac kere yaptım öyle cayınıda içtim yok gazmandı mübarekKimyon ekleyip yiyin bir şey olmaz