- 21 Kasım 2017
- 27.615
- 120.882
Ohh tam gaz müziği. Ne kaldı??Bende parla eşliğinde evi kırkladım ama ne eksik kaldı tahmin et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh tam gaz müziği. Ne kaldı??Bende parla eşliğinde evi kırkladım ama ne eksik kaldı tahmin et
YemekOhh tam gaz müziği. Ne kaldı??
Ooo yoooooooo
Benimki dibek kahvesi.Üfff hepiniz türk kahvesi bi ben mi ecnebi kahvesi içiyom püüü
GeçersizBenimki dibek kahvesi.
Sag ol kuşum sanada afiyet olsun hep marginin suçuAfiyet olsun ben de az sonra içeceğim canım çekti
Mideme saygım yok keki bu.Sunum perilerim gelmiştir...Eki Görüntüle 3326808
Bak Arap köfte ve kıymalı Tatar böreee haricinde istediğine verebilinBen oy veremiyorum. Gerçekten bu sefer vermicem.
Eski tadı yok mlsf. Cikolatamı yedikten sonra sizin foto attığınızı görünce elime geçeni koydum çektim.ahahshshshsMideme saygım yok keki bu.
Buldum etli nohut yemeği pilav ve salata yapacağımOoo yoooooooo
Niye yanlış yonlendiyorsun arap köfte dışında olacak oBak Arap köfte ve kıymalı Tatar böreee haricinde istediğine verebilin
Kek yarışmasında da kullanabilirdin, buna şükür.Eski tadı yok mlsf. Cikolatamı yedikten sonra sizin foto attığınızı görünce elime geçeni koydum çektim.ahahshshshs
Püüü yazıklağr olsunNiye yanlış yonlendiyorsun arap köfte dışında olacak o
Mercimek çorbası, fırında karnabahar yemeği, kabak tarator.Buldum etli nohut yemeği pilav ve salata yapacağım
Ooowwww nooooooo. Karnabaharın her türlüsüne noooooo.Mercimek çorbası, fırında karnabahar yemeği, kabak tarator.
Arap Köftesinin suçu ne?!?!?!Niye yanlış yonlendiyorsun arap köfte dışında olacak o