Bu nasıl bilmezsin arada yaparızMantıklı
Bende fena sayılmam ikizim değil miOy verdiğim tarif önde gidiyor sevindim Nokta atışı yapmak hoşuma gider
Bende fena sayılmam ikizim değil mi
100 olsam yeterdiO yüzden diğer oyu nohut dürüme verdim. Ama 99 da takılmışsın ikizim
SusOy verdiğim tarif önde gidiyor sevindim Nokta atışı yapmak hoşuma gider
Rica ederimC A N O bu arada baya oldu mor lahana turşu tarifini yaptım mükemmel oldu eşim bayıldı. Çok teşekkür ederim
Kızım yeni geldi falan nooluyo heeaa? Ben zaten buralıyım YİNE gelen sensinNevreste bu arkadaş yine geldi beni kovuyor fkjdkf
Ne münasebetNevreste bu arkadaş yine geldi beni kovuyor fkjdkf
2020 de konu açmış ama bilemedimKızım yeni geldi falan nooluyo heeaa? Ben zaten buralıyım YİNE gelen sensin
Aşkolsun,cidden alındım2020 de konu açmış ama bilemedim
Poğaçalar - Milföy/Kavuk Poğaça - Torku Süt Sponsorluğunda
Merhabalar, Tadıyla damaklarınızda muhteşem tatlar bırakacak, kat kat Milföy/kavuk Poğaça ile karşınızdayım. Malzemeler 2 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yumurta 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1.5 tatlı kaşığı maya Ortalama 5 - 5.5 su bardağı un Arasına sürmek için 200 Gr...www.kadinlarkulubu.com
2020 de konu açmış ama bilemedim
Poğaçalar - Milföy/Kavuk Poğaça - Torku Süt Sponsorluğunda
Merhabalar, Tadıyla damaklarınızda muhteşem tatlar bırakacak, kat kat Milföy/kavuk Poğaça ile karşınızdayım. Malzemeler 2 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yumurta 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1.5 tatlı kaşığı maya Ortalama 5 - 5.5 su bardağı un Arasına sürmek için 200 Gr...www.kadinlarkulubu.com
Yani yeni değil demek istedim bu kanıtıAşkolsun,cidden alındım
Alındım sus lütfenYani yeni değil demek istedim bu kanıtı
O dönem için bayağı üst seviye aslındaYa güzel yapmışım aslında he. Baya da uğraşmışım kfgkfgj
AğlarımAlındım sus lütfen