Ben haşlıyorum çocuklar seviyorHem taze oluyorEvet Karadeniz de kurutulur. Değirmenden geçirilir. Çorba gibi yemekleri de yapılır. Harika olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben haşlıyorum çocuklar seviyorHem taze oluyorEvet Karadeniz de kurutulur. Değirmenden geçirilir. Çorba gibi yemekleri de yapılır. Harika olur
KalbindeNerdesin bacım
Ellerine sağlık. Ben çiğden koyuyorum genelde. Bizim memlekette barbunya ile yemeğini bile yapıyorlar çok iyi oluyor
Daha ne olsun Gerçekten çok iyi oluyorAnnem haşlar, tanelerini ayırır, derin dondurucuya atar hep. Yoğurtlu çorbaya, pizzaya vs. kullanır kışın. Ben de öyle yapacağum. İşte böyle bir hamaratlık seviyesi benimki ajskksks
Dün akşam da yoktun merak ettimKalbinde
Kafam takılınca içime kaçıyorum ayy Zano'm benimDün akşam da yoktun merak ettim
Kalbimdesin o ayrı
Aşkom sen neredesinKalbinde
Tmm nevosİkisi birlikte
Evdeyim aslında aşkom, geliyorum aradasen nasılsın?Aşkom sen neredesin
Bende iyiyim aşkom Eşimle biraz temizlik yapıyoruzOdamın düzenini değiştirdim. Tek başına yapamıyorum. Bugünde kızların odasını temizliyorum. Onlar dersten zaman bulamıyor. Sonra bana zor olacak perde takmak falanEvdeyim aslında aşkom, geliyorum aradasen nasılsın?
Aman masallah enişteye, çalışsın kolay gelsin aşkom, çok yorma kendiniBende iyiyim aşkom Eşimle biraz temizlik yapıyoruzOdamın düzenini değiştirdim. Tek başına yapamıyorum. Bugünde kızların odasını temizliyorum. Onlar dersten zaman bulamıyor. Sonra bana zor olacak perde takmak falan
Afiyet olsuuunYemeğim hazır. Artık evi bok götürürken arkama yaslanıp rahatça kahvemi içebilirim.
Size çıkacaktım ama içmişsinizdir diye ses etmedimAfiyet olsuuun
Biz her daim içiyoruz, teklife gerek yok,buyur gelSize çıkacaktım ama içmişsinizdir diye ses etmedim
Sağ ol aşkomAman masallah enişteye, çalışsın kolay gelsin aşkom, çok yorma kendini
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Yemeğim hazır. Artık evi bok götürürken arkama yaslanıp rahatça kahvemi içebilirim.
Bende parla eşliğinde evi kırkladım ama ne eksik kaldı tahmin etYemeğim hazır. Artık evi bok götürürken arkama yaslanıp rahatça kahvemi içebilirim.
Off kaynattıktan sonra üzerine tereyağı sürerim enfessHayatında ilk defa mısır kaynatacak olan ben…
Afiyet olsun ben de az sonra içeceğim canım çektiEki Görüntüle 3326789
Ben de tam yaptım bebis uyandı