Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Nerdesin bacım😫
Hiç gerek duymadım. 😐 Yazları Bursa’daydık hep, annem yapardı. Burada da aklıma bile gelmedi. Eşim, oğlum da istemedi. Oğlum bir iki dışarıda yemiştir sadece. Sırf dolaba atayım diye aldırdım sjdkskks
Ellerine sağlık. Ben çiğden koyuyorum genelde. Bizim memlekette barbunya ile yemeğini bile yapıyorlar çok iyi oluyor 😅

Yok öyle değil. Dolmayı hep kayınvalidem yapar, köydekiler yapar. Bizi de çağırır beraber yeriz. Tabakla eve de yollarlar. Bu mısır olayı da öyle. Hep orda burda yediğimiz için eve almak ancak 6. senede nasip oldu hahahahhahsh

Yok öyle değil. Dolmayı hep kayınvalidem yapar, köydekiler yapar. Bizi de çağırır beraber yeriz. Tabakla eve de yollarlar. Bu mısır olayı da öyle. Hep orda burda yediğimiz için eve almak ancak 6. senede nasip oldu hahahahhahsh
Haklısın canım birileri yapıyorsa hiç gerek olmuyor🤗🥰
Bende Antep 'e gidene kadar içli köfte yapmıyordum. Oraya gidince elim mahkum yaptım. 😁
Birileri yapmayınca iş başa düşüyor.

Nerdesin bacım😫

Ellerine sağlık. Ben çiğden koyuyorum genelde. Bizim memlekette barbunya ile yemeğini bile yapıyorlar çok iyi oluyor 😅
Annem haşlar, tanelerini ayırır, derin dondurucuya atar hep. Yoğurtlu çorbaya, pizzaya vs. kullanır kışın. Ben de öyle yapacağum. İşte böyle bir hamaratlık seviyesi benimki ajskksks

Ben de kurutuyorum. Hatta eşim getirmiş şansa hava sıcak balkona örtü üstüne dizdim. Kuruyunca kolayca taneleniyor. İstediğimiz kadar haşlıyorum🤗
Kız abla kuruyunca nasıl haşlanıyor ki? Yani sütü kuruyor bir kere😐tadı bildiğimiz süt mısır gibi oluyor mu

Haklısın canım birileri yapıyorsa hiç gerek olmuyor🤗🥰
Bende Antep 'e gidene kadar içli köfte yapmıyordum. Oraya gidince elim mahkum yaptım. 😁
Birileri yapmayınca iş başa düşüyor.
Bu sene ilk defa dolma deneyeceğim. İki çocuklu kadınım artık vakti geldi gibi geliyor. :KK53:

X