- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.884
Valla ciddiyim abla. Ben de şaşkınım ahjsjsjCidimisin ilk defa inanmam o kadar yemek yapan biri sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ciddiyim abla. Ben de şaşkınım ahjsjsjCidimisin ilk defa inanmam o kadar yemek yapan biri sen
Mikrodalgam depremde kırıldı. Dolayısıyla o şıkkı eledim. Düdüklüden devam.Islak kağıt havluya sarıp mikrodalga da 4 dkda pisiriyormus millet ,saatlerce düdüklüde kaynatmaktan iyidir ,dene istersen
Kolay gelsin kuşumMikrodalgam depremde kırıldı. Dolayısıyla o şıkkı eledim. Düdüklüden devam.
Yazıklar olsunHayatında ilk defa mısır kaynatacak olan ben…
Nevoş bu dolma yapmamam gibi bir şey anlıyor musun sjsjjsjsYazıklar olsun
Daha beterNevoş bu dolma yapmamam gibi bir şey anlıyor musun sjsjjsjs
Nerdesin bacımZano'm
Ellerine sağlık. Ben çiğden koyuyorum genelde. Bizim memlekette barbunya ile yemeğini bile yapıyorlar çok iyi oluyorHiç gerek duymadım. Yazları Bursa’daydık hep, annem yapardı. Burada da aklıma bile gelmedi. Eşim, oğlum da istemedi. Oğlum bir iki dışarıda yemiştir sadece. Sırf dolaba atayım diye aldırdım sjdkskks
Yok öyle değil. Dolmayı hep kayınvalidem yapar, köydekiler yapar. Bizi de çağırır beraber yeriz. Tabakla eve de yollarlar. Bu mısır olayı da öyle. Hep orda burda yediğimiz için eve almak ancak 6. senede nasip oldu hahahahhahshDaha beter
Ben de kurutuyorum. Hatta eşim getirmiş şansa hava sıcak balkona örtü üstüne dizdim. Kuruyunca kolayca taneleniyor. İstediğimiz kadar haşlıyorumNerdesin bacım
Ellerine sağlık. Ben çiğden koyuyorum genelde. Bizim memlekette barbunya ile yemeğini bile yapıyorlar çok iyi oluyor
Haklısın canım birileri yapıyorsa hiç gerek olmuyorYok öyle değil. Dolmayı hep kayınvalidem yapar, köydekiler yapar. Bizi de çağırır beraber yeriz. Tabakla eve de yollarlar. Bu mısır olayı da öyle. Hep orda burda yediğimiz için eve almak ancak 6. senede nasip oldu hahahahhahsh
Annem haşlar, tanelerini ayırır, derin dondurucuya atar hep. Yoğurtlu çorbaya, pizzaya vs. kullanır kışın. Ben de öyle yapacağum. İşte böyle bir hamaratlık seviyesi benimki ajskksksNerdesin bacım
Ellerine sağlık. Ben çiğden koyuyorum genelde. Bizim memlekette barbunya ile yemeğini bile yapıyorlar çok iyi oluyor
Kız abla kuruyunca nasıl haşlanıyor ki? Yani sütü kuruyor bir keretadı bildiğimiz süt mısır gibi oluyor muBen de kurutuyorum. Hatta eşim getirmiş şansa hava sıcak balkona örtü üstüne dizdim. Kuruyunca kolayca taneleniyor. İstediğimiz kadar haşlıyorum
Bu sene ilk defa dolma deneyeceğim. İki çocuklu kadınım artık vakti geldi gibi geliyor.Haklısın canım birileri yapıyorsa hiç gerek olmuyor
Bende Antep 'e gidene kadar içli köfte yapmıyordum. Oraya gidince elim mahkum yaptım.
Birileri yapmayınca iş başa düşüyor.
Birebir aynısı oluyor. Önceden ıslatıp sonra haşlıyorumKız abla kuruyunca nasıl haşlanıyor ki? Yani sütü kuruyor bir keretadı bildiğimiz süt mısır gibi oluyor mu
Aynen canım denemek lazım bunlar bize kalan kültürler çocuklarımıza geçmeliBu sene ilk defa dolma deneyeceğim. İki çocuklu kadınım artık vakti geldi gibi geliyor.
Oha bunu hiç bilmiyordum,öğrendiğim iyi oldu tşkBirebir aynısı oluyor. Önceden ıslatıp sonra haşlıyorum
Evet Karadeniz de kurutulur. Değirmenden geçirilir. Çorba gibi yemekleri de yapılır. Harika olurBen de kurutuyorum. Hatta eşim getirmiş şansa hava sıcak balkona örtü üstüne dizdim. Kuruyunca kolayca taneleniyor. İstediğimiz kadar haşlıyorum
Rica ederimOha bunu hiç bilmiyordum,öğrendiğim iyi oldu tşk