- 8 Haziran 2013
- 56.265
- 149.366
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpürür tabii. Ben menemen çok severim. Zaten bir menemen bir de patates kızartmasıAyrıca bir kahvaltı yarışması olsa menemen oyları alıp süpürür. Buda burda dursun .
Emoji yannış
Çok dikkat çekiyorEmoji yannış
Ben de hiç üstüme alınmadımEmoji yannış
Daha ben soracaktım nerde diye
Hiç gerek duymadım. Yazları Bursa’daydık hep, annem yapardı. Burada da aklıma bile gelmedi. Eşim, oğlum da istemedi. Oğlum bir iki dışarıda yemiştir sadece. Sırf dolaba atayım diye aldırdım sjdkskksNasıl ilk
Geldim,nasılsın? Bitti mi işlerin?Daha ben soracaktım nerde diye
Islak kağıt havluya sarıp mikrodalga da 4 dkda pisiriyormus millet ,saatlerce düdüklüde kaynatmaktan iyidir ,dene istersenHiç gerek duymadım. Yazları Bursa’daydık hep, annem yapardı. Burada da aklıma bile gelmedi. Eşim, oğlum da istemedi. Oğlum bir iki dışarıda yemiştir sadece. Sırf dolaba atayım diye aldırdım sjdkskks
Kaynatamadan da koyuyorlar. Hatta biz bu sene öyle yaptık ama ben canım çok isteyince çıkardım haşladım.snsjd güzel olmuştu diye hatırlıyorum.Hiç gerek duymadım. Yazları Bursa’daydık hep, annem yapardı. Burada da aklıma bile gelmedi. Eşim, oğlum da istemedi. Oğlum bir iki dışarıda yemiştir sadece. Sırf dolaba atayım diye aldırdım sjdkskks
Hayır tabiki bitmedi bırakıp gezmeye gideceğimGeldim,nasılsın? Bitti mi işlerin?
Amaaan ,iş kaçmıyor ya,gezHayır tabiki bitmedi bırakıp gezmeye gideceğim
Kız düdüklüde saatlerce kaynamaya gerek yok ki? Hadi taş çatlasın bir saat sürsün.Islak kağıt havluya sarıp mikrodalga da 4 dkda pisiriyormus millet ,saatlerce düdüklüde kaynatmaktan iyidir ,dene istersen
Cidimisin ilk defa inanmam o kadar yemek yapan biri senHayatında ilk defa mısır kaynatacak olan ben…
Degilmi birazda gezeyimAmaaan ,iş kaçmıyor ya,gez
4 dk daha mantıklı geldiKız düdüklüde saatlerce kaynamaya gerek yok ki? Hadi taş çatlasın bir saat sürsün.
Aynen öyleDegilmi birazda gezeyim