- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.898
Gelecek ay daha güçlü üfleBen baktım ağam tarif almış hiç girmedim topa
Bu yüzden Nevşehir 'e taşındımNevoş isminle yaşadığın yerin adı çok uyumlu
Nevreste + Nevşehir
KıyamamSıraZekta1 da.
Amin Rabbim sağlıklı huzurlu yillar nasip etsinnBu yüzden Nevşehir 'e taşındım
Bunu bende düşündüm canım
Rabbim böyle nasip etti
Umarım son gezinti olur.
Bugün rüyamda Ankara' ya taşınıyordum
Artık çok geçCanom kendimize benzettik keşke biz ona benzeseydik
Ne malûm bir dahakinin 29 Ekim arefesine denk gelmeyeceği? Hakikaten var mı öyle bir ihtimal? Hep bu dönemlerde mi oluyor yöresel29 Ekim için kullanmıştım ben onu.
Ben memleketime gideyim çocuklar deniz olan bir yere gitsinAmin Rabbim sağlıklı huzurlu yillar nasip etsinn
Ankara da güzeldir ama ahsjsj gerçi ben tercihimi deniz olan yerlerden yana kullanacagimhajsjd
Var tabi seneye yine ekim ayında yaparızNe malûm bir dahakinin 29 Ekim arefesine denk gelmeyeceği? Hakikaten var mı öyle bir ihtimal? Hep bu dönemlerde mi oluyor yöresel
Geçen sene de bu ay oldu. Tam bir sene oldu işte. Sabahtan beri dalga geçiyorlar ya.Ne malûm bir dahakinin 29 Ekim arefesine denk gelmeyeceği? Hakikaten var mı öyle bir ihtimal? Hep bu dönemlerde mi oluyor yöresel
Tamam o zaman yasaklanabilirGeçen sene de bu ay oldu. Tam bir sene oldu işte. Sabahtan beri dalga geçiyorlar ya.
Bir ay ara vermek lazım demek ki üst üste üfleyince etkisi kayboluyorGelecek ay daha güçlü üfle
Bi gücünü kuvvetini topla da gelBir ay ara vermek lazım demek ki üst üste üfleyince etkisi kayboluyor
Senin kızlar kac yaşında nevos yksye hazırlanıyorlar demistin, avuç avuç Türk kahvesi iciyorlarmis öyle kaldilar aklimdahsjsjBen memleketime gideyim çocuklar deniz olan bir yere gitsin. Bende tatile gideyim
Benim yaşadığım 5. şehir hiç deniz olan yer nasip olmadı
İçmiyolar yiyolarSenin kızlar kac yaşında nevos yksye hazırlanıyorlar demistin, avuç avuç Türk kahvesi iciyorlarmis öyle kaldilar aklimdahsjsj
18 yaşındalar canım hatta 19 doğru hızla ilerliyorlarSenin kızlar kac yaşında nevos yksye hazırlanıyorlar demistin, avuç avuç Türk kahvesi iciyorlarmis öyle kaldilar aklimdahsjsj
Aynen öyleİçmiyolar yiyolar
Yaa canlarım benim. İnşallah bu sene istedikleri yer gelir. Hedefleri ne peki18 yaşındalar canım hatta 19 doğru hızla ilerliyorlar
Mezuna kaldılar ders çalışıyorlar. Uyku açmak için öyle bir yöntem bulmuşlar. Biri kahve delisi zaten
Bende denedim cidden işe yarıyor
Bugün çok yoruldum kafam yerinde değil whsjsjsİçmiyolar yiyolar
Sınıf öğretmenliği istiyorlar. Ama biri hukukta olabilir diyorYaa canlarım benim. İnşallah bu sene istedikleri yer gelir. Hedefleri ne peki