- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Yaa benim arkadaşım da Marmara sınıf öğretmenliği istiyordu, insallah kazanırlarSınıf öğretmenliği istiyorlar. Ama biri hukukta olabilir diyor
İnşallah istedikleri olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa benim arkadaşım da Marmara sınıf öğretmenliği istiyordu, insallah kazanırlarSınıf öğretmenliği istiyorlar. Ama biri hukukta olabilir diyor
İnşallah istedikleri olur
Hedefleri Ankara ama inşallahYaa benim arkadaşım da Marmara sınıf öğretmenliği istiyordu, insallah kazanırlar
Tamam salatayı yapıyordum zaten yemek yiyip geliyorum bekle beni burada kahve içicez seninleBi gücünü kuvvetini topla da gel
Ben çay faslına geçtim bile mastır şef izliyorum. Sen gelince de kahve yaparım içerim artık.Tamam salatayı yapıyordum zaten yemek yiyip geliyorum bekle beni burada kahve içicez seninle
Tamam salatayı yapıyordum zaten yemek yiyip geliyorum bekle beni burada kahve içicez seninle
Sen önceden katılmıştın yarışmaya tekrar gelseneBöyle daha komik gelmişti bana halbuki
Burdayım.
Biz de sarma deniliyor iç anadolu da genelde öyle dolma diyende vardırOeşey labada otu neden labada dolması olaeak yazılma dı biz labada deriz öyle biliriz geçen ayvkurabiye de oy vermedim çok kararsız kalmıştım da
Hoş geldinBurdayım.
Beğenmedim atıp hoşgeldin yazmanHoş geldin
Gelecek ay dinlen ben kek yapmam zaten sonraki ay üfleBir ay ara vermek lazım demek ki üst üste üfleyince etkisi kayboluyor
Bu Nevriye hep böyle.Beğenmedim atıp hoşgeldin yazman
Sensin hoş geldin .Hoş geldin
Hoştt demedim hoş dedimSensin hoş geldin .
Tolin demek ve emoji demek.sjsjsjsBu Nevriye hep böyle.
Bende onu merak ettim bana beğenmedim atmışBeğenmedim atıp hoşgeldin yazman
Ay sizi de kendine benzettiHoştt demedim hoş dedim
Bi de öyle deseydin .Hoştt demedim hoş dedim
Yarabbi şükürAy sizi de kendine benzetti
İstersem söylerimBi de öyle deseydin .