Aynı aslında ama onunkiler minikKukrim hanedeki kişi sayısı sizden daha fazla ama bak o bir tabak istiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı aslında ama onunkiler minikKukrim hanedeki kişi sayısı sizden daha fazla ama bak o bir tabak istiyo
Tamam yazıyorum bundan sonra ilk mesajaBence Hale’nin kaşığı yasaklansın Nevreste
Telefon falan alırım da kaçak kulaklık hiç duymadım cidden avelmisim agxhjdcAha bir avel daha. Diyarbakır’da yaşayıp kaçak eşya almıyor.
Lan niye üzüldünüz komik olsun diye yazmistimshsjsnParasizim ben
Terazi artı teraziyimBoğa burcu musun
Kaşığını da al git HaleBence Hale’nin kaşığı yasaklansın Nevreste
Bence bakır toptan yasaklansın, herkes eşit şartlarda yarışsın.Bence Hale’nin kaşığı yasaklansın Nevreste
Aşko kadın yöresel ile fasulye oldu, geldi ilk yarışmasında yine birinci oldu. Kategori ne tabi ki yöreselKaşığını da al git Hale
Düşürdün bizi halden hale
Dur ben memlekete gidince görümcemin bakırlarını değerlendireceğimBence bakır toptan yasaklansın, herkes eşit şartlarda yarışsın.
Aboo bir de fasulyeliği bitmiş miydi ben hala fasülye sanıyordumAşko kadın yöresel ile fasulye oldu, geldi ilk yarışmasında yine birinci oldu. Kategori ne tabi ki yöresel
Fıkra bu kadar
Millet de der kaşık ne alaka açıklayamayız. Hale’ye yönlendiririzTamam yazıyorum bundan sonra ilk mesaja
Olan var olmayan var. Doğru diyorsunBence bakır toptan yasaklansın, herkes eşit şartlarda yarışsın.
Bir dahaki yöresel yarışmasının ilk sayfasına bakır kap ve ay yıldızlı kaşık kullanmak yasaktır yazDur ben memlekete gidince görümcemin bakırlarını değerlendireceğim
Pinterest girl olarak giriş yaptı, yöreselden çıkış yaptıAşko kadın yöresel ile fasulye oldu, geldi ilk yarışmasında yine birinci oldu. Kategori ne tabi ki yöresel
Fıkra bu kadar
Sonuna bir emoji ekleyeydin kimse üzülmezdi.djdjdjLan niye üzüldünüz komik olsun diye yazmistimshsjsn
Bu ay bitti aşkomAboo bir de fasulyeliği bitmiş miydi ben hala fasülye sanıyordum
Aşkolar büyük geçmiş olsun
Böyle daha komik gelmişti bana halbukiSonuna bir emoji ekleyeydin kimse üzülmezdi.djdjdj
Tamam anlaştıkBir dahaki yöresel yarışmasının ilk sayfasına bakır kap ve ay yıldızlı kaşık kullanmak yasaktır yaz
Canom kendimize benzettik keşke biz ona benzeseydikPinterest girl olarak giriş yaptı, yöreselden çıkış yaptı
Nevoş isminle yaşadığın yerin adı çok uyumluBu ay bitti aşkom
29 Ekim için kullanmıştım ben onu.Bir dahaki yöresel yarışmasının ilk sayfasına bakır kap ve ay yıldızlı kaşık kullanmak yasaktır yaz