- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.901
Bizde genetik miras bu. Kız da henüz 42 günlükken yapmıştı ahsjsjaljslaDün kutlamada bir taraflarimi yırttım yeğenim de yapsın diye ama Eva gibi ekşimsi suratıyla bakti sadece
Dur ben Cano’yu darlayayım.Yok ben ilk defa gördüm ve bir şeye benziyorÖmrümüz yeterse seneye inşallah
Sışdık tüm sene bunun dalgasını geçersiniz artık.Bitti artık kabul et birincisin
Bizimki de yapar ama dün Evalığı üstündeydiBizde genetik miras bu. Kız da henüz 42 günlükken yapmıştı ahsjsjaljsla
Ne de olsa Osmaniyeli puahshdjhsBizimki de yapar ama dün Evalığı üstündeydi
Hadi şimdi de desene ikinci yi di içinçi ilirim diyeSışdık tüm sene bunun dalgasını geçersiniz artık.
Ne kendim alacaktım, ne de birine söyleyecektim. Yazıklağr olsun.
12’ye çıkmış. Diyemiyorum.Hadi şimdi de desene ikinci yi di içinçi ilirim diye
Büyüsü bozulmasınNe kendim alacaktım, ne de birine söyleyecektim. Yazıklağr olsun.
Dün vali negzel konuşma yapıyo oste milli duyguları tavan yaptırcak bir sürü şey söylüyor. Konuşma bitti alkıslamaya basladik Vali birden Cumhurbaşkanımız RTE dedi ben kahkahayı bastım eniştem de diyo ki yalnız herkesin yüzü limon yemiş gibi oldu.sjsjsjdj neyse bu kadar konu dışı geyik yeterNe de olsa Osmaniyeli puahshdjhs
Konu dışı geyik ve siyasetten şikayet edeyim seni de görDün vali negzel konuşma yapıyo oste milli duyguları tavan yaptırcak bir sürü şey söylüyor. Konuşma bitti alkıslamaya basladik Vali birden Cumhurbaşkanımız RTE dedi ben kahkahayı bastım eniştem de diyo ki yalnız herkesin yüzü limon yemiş gibi oldu.sjsjsjdj neyse bu kadar konu dışı geyik yeter
Kibleyelim konumuzda geyik yapıyor diyeKonu dışı geyik ve siyasetten şikayet edeyim seni de gör
Söylemem tabi
Acaba nerede nasıl olacağız değil miSöylemem tabi
Banlandığım an senden bilirim konu önemli değilKonu dışı geyik ve siyasetten şikayet edeyim seni de gör
Şimdi fasülyeyim birinci olma ihtimalini göze alamadımDur seneye ben yapıcam dediğin için kıyamıyoru geri alalım. Sen yok musun seeennn