- 21 Kasım 2017
- 28.007
- 120.955
- 598
Sen biliyorsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen biliyorsun.
Hale'cim artık yöresel üstadımız kesinlikle sensin ver elini öpelimSen biliyorsun.![]()
Hayır bilmiyorum asıl sen biliyorsunSen biliyorsun.![]()
Benim üçüncülük hayal olurdu tabiAslındaC A N O farklı ve iddialı bir tarif bulmuştu. Ama fasulye olduğu için size kıyamadı.
Bende destekledim tarifi değiştirdi.
Onu yapsaydı siz gümbüşü görseydiniz
Seneye inşallah![]()
Ya sen yok musun seeeennnnnAslındaC A N O farklı ve iddialı bir tarif bulmuştu. Ama fasulye olduğu için size kıyamadı.
Seneye inşallah![]()
Aaa pardoon.Ne yapmışım![]()
![]()
Biz popüler olmayan alıyoruzAaa pardoon.C A N O sen yok musun seeeennnn. Yarışmacı arkadaşlarına hiç de kıyamazmışşş
Sakın kimseye deme seneye onu yapacağım. Yine insaflı yanıma denk geldiAslındaC A N O farklı ve iddialı bir tarif bulmuştu. Ama fasulye olduğu için size kıyamadı.
Seneye inşallah![]()
KıyamıyorumAaa pardoon.C A N O sen yok musun seeeennnn. Yarışmacı arkadaşlarına hiç de kıyamazmışşş
Yok o tarif sendeSakın kimseye deme seneye onu yapacağım. Yine insaflı yanıma denk geldi![]()
İnşallah bakalımYok o tarif sende![]()
Kimsenin aklına gelmez![]()
Allahasen söyleyin. Söz ben kapmaya çalışmayacağım.AslındaC A N O farklı ve iddialı bir tarif bulmuştu. Ama fasulye olduğu için size kıyamadı.
Seneye inşallah![]()
En son baktığımda arada yine 2-3 oy vardı. Resmen ite kaka bir yarışma oluyor hsjdkskHale'cim artık yöresel üstadımız kesinlikle sensin ver elini öpelim![]()
Dur seneye ben yapıcam dediğin için kıyamıyoru geri alalım. Sen yok musun seeennnKıyamıyorum![]()
Rica ederim canımcım ellerine sağlık olsunTeşekkür ederim hanım ablacım![]()
Yok ben ilk defa gördüm ve bir şeye benziyorAllahasen söyleyin. Söz ben kapmaya çalışmayacağım.![]()
Bitti artık kabul et birincisinEn son baktığımda arada yine 2-3 oy vardı. Resmen ite kaka bir yarışma oluyor hsjdksk