Ben gelmeden fasülye ol bariYaaa evet 4 oyla depar.
Uzun bir süre fasulye olmayı düşünmüyorum.Ben gelmeden fasülye ol bari
Sonuca bakarsak pekte uzun süreceğe benzemiyor Hale hanımUzun bir süre fasulye olmayı düşünmüyorum.
Elimdeki bakırları değerlendirdim. Her zaman bu kadar şanslı olmayacağım.Sonuca bakarsak pekte uzun süreceğe benzemiyor Hale hanım
1 oy farkından sonra 4 bana acayip bir yükseliş gibi geliyor.Yaaa evet 4 oyla depar.
Geçmiş olsun
Çok belli oluyorUzun bir süre fasulye olmayı düşünmüyorum.
Geçmiş olsun canımSabah a kadar kusmuk içinde kaldım şoka giriyor küçük hali trajikomik di ne olduğunu anlamaya çalışıyor garibim
Keki de sana veririz sonra yöresel çorba yaparız oldu bitti maşallahElimdeki bakırları değerlendirdim. Her zaman bu kadar şanslı olmayacağım.
Kesin kek mi yapılıyorKeki de sana veririz sonra yöresel çorba yaparız oldu bitti maşallah
Çok belli oluyor
Kuşorellam bu ay değil belki ama bir sonraki ay Zekta ile kapışırız gibi geliyor.Keki de sana veririz sonra yöresel çorba yaparız oldu bitti maşallah
Benimle değil yaniKuşorellam bu ay değil belki ama bir sonraki ay Zekta ile kapışırız gibi geliyor.
Siz de iddialı olursunuz ama Zekta’nın parçalarını tehlikeli. Ondan emin olamıyorum hiç.Benimle değil yaniOysa kekte hepinizi yenecektim
Ben zaten anlamam kek işinden az katılım olursa yapmak için yaparımSiz de iddialı olursunuz ama Zekta’nın parçalarını tehlikeli. Ondan emin olamıyorum hiç.
Pişirme kağıdı neyimize yetmiyorSiz de iddialı olursunuz ama Zekta’nın parçalarını tehlikeli. Ondan emin olamıyorum hiç.
Heh aynen bu ayarda devam et sen.Pişirme kağıdı neyimize yetmiyor