En yakın sunumu eklemeye çalıştım canımUzerinde yoğurt var sosu var uzak-yakın fotolar vardı oylamaya sunumu görünen foto eklensemiydi acaba bilemiyorum toparakların göründüğü foto da vardı neyse şans dileyim başka ne söylenir
Bir daha bu tarz bir şey yaptığım da daha dikkat li olayım
Şimdiden kazanan arkadaşı tebrik ederim⚘
Evet kesinlikle sarmalar birinciliğe adaydi benim icinde, zaten sen beni geçersin kuzum o yüzden ondan bahsetmedim. Yumurtalı köfteden bahsettim.Benim sarmalarım da düsündügüm gibi oy almadı ilk 3 de diye düşünmüştüm hep
Haklısın nevosum katılıyorum kesinlikle, farklı olsaydı farklı olabilirdiAynen bende daha çok bekliyordum. Ama çiğköfte gibi sunum yapsaydı birinci bile olurdu. Wunder 'in sunumu gibi
Sarmalar koyu renk altındaki örtü koyu renkBenim sarmalarım da düsündügüm gibi oy almadı ilk 3 de diye düşünmüştüm hep
Sadece tarif değil sunumla oluyor. Benimde mesela sunumum, tarifim içime sinmedi. Hiç istekle yapmadım. Lavaş istediğim gibi olmadı. Ben tezgah üstünde yapmayı sevmiyorum. Tepsi kullanıyorum. Burada aldığımız tepsi biraz dandik. Tepsiye yapışıyor, kayıyorHaklısın nevosum katılıyorum kesinlikle, farklı olsaydı farklı olabilirdi
İçine simeyen hali buysaaaaSadece tarif değil sunumla oluyor. Benimde mesela sunumum, tarifim içime sinmedi. Hiç istekle yapmadım. Lavaş istediğim gibi olmadı. Ben tezgah üstünde yapmayı sevmiyorum. Tepsi kullanıyorum. Burada aldığımız tepsi biraz dandik. Tepsiye yapışıyor, kayıyorTava düzgün pişiriyor, mutfak küçük Bahanem çok ve istediğim gibi olmuyor.
Daha güzel şeyler olabilirdi.
Ben yöresel aşığı biriyimİçine simeyen hali buysaaaa
Hep bir aksiyonBeraberlik
Bekliyordummmm vay başumaaa daha sana bakmadan yorum attım hahahaBeraberlik
Ben masumumBekliyordummmm vay başumaaa daha sana bakmadan yorum attım hahahatehlikelisin boşa dememişler
Evettt yaa onu dedim bende yanlış yazdım
Ben evrene saldım mesajımı, birinci belli.
İkinci bildirim ile belli olurBen evrene saldım mesajımı, birinci belli.Ama on oydan az farkla olursa var yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aynen ikinci bildirimle fark açılır, içim rahat eder bu ne böyle sgsjshİkinci bildirim ile belli olur
Kim açar göreceğizAynen ikinci bildirimle fark açılır, içim rahat eder bu ne böyle sgsjsh
Her zaman aynı motivasyonda olmuyoruz nevosum, tüm şartlarımiz etkiliyorSadece tarif değil sunumla oluyor. Benimde mesela sunumum, tarifim içime sinmedi. Hiç istekle yapmadım. Lavaş istediğim gibi olmadı. Ben tezgah üstünde yapmayı sevmiyorum. Tepsi kullanıyorum. Burada aldığımız tepsi biraz dandik. Tepsiye yapışıyor, kayıyorTava düzgün pişirmiyor, mutfak küçük Bahanem çok ve istediğim gibi olmuyor.
Daha güzel şeyler olabilirdi.