- 21 Kasım 2017
- 27.624
- 120.941
Tamam ben olduğum yerde kalayım ama Jou da azıcık daha ilerlesin kuşum bu ne böyleSakın öne geçme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ben olduğum yerde kalayım ama Jou da azıcık daha ilerlesin kuşum bu ne böyleSakın öne geçme
1 oyla kaybetmek istiyorsun hmmm ok aldım kabul ettim 777.ajajsjsjd Şu cuma saatisindeDerhal o arayı aç, bu aşşağlık yerze 2-3 oyla kaybetmek istemiyorum.
10 oy diyelim biz şuna1 oyla kaybetmek istiyorsun hmmm ok aldım kabul ettim 777.ajajsjsjd Şu cuma saatisinde
O da onların sorunu eksik olmasınlarBir şey dikkatimi çekti
Tüm kk seni ponçik bir kız olarak tanımış
Amin.10 oy diyelim biz şuna
Bu seferki tarifler aşşırı yöresel olmuş yav vur dedik öldürdünüzHer giren ikimize oy verip çıkıyor herhalde. Üçüncüyle arada bayağı fark var.
Bu arada nohut dürümü 3. yapmışsın. Bunu ancak sen başarırdın hajdjsks Nevreste
Aynı fikirdeyimO da onların sorunu eksik olmasınlar
Aramızda uçurum olsa da evet üçüncü gidiyorHer giren ikimize oy verip çıkıyor herhalde. Üçüncüyle arada bayağı fark var.
Bu arada nohut dürümü 3. yapmışsın. Bunu ancak sen başarırdın hajdjsks Nevreste
Çok iyiyiz değil miBu seferki tarifler aşşırı yöresel olmuş yav vur dedik öldürdünüz
Desene her tarifi gogıllayacağız ajsjsjsj.Çok iyiyiz değil mi
Ahhh seneye kendi evimde olacağım daha yöresel yapacağım inşallah
Çok aminDesene her tarifi gogıllayacağız ajsjsjsj.
Kendi evinde ol da istediğin kadar abartabilirsin sana serbest
Evet iyiyiz sunumum çok güzeldi tam yöresele yakışıyordu ama 9 oy aldımÇok iyiyiz değil mi
Ahhh seneye kendi evimde olacağım daha yöresel yapacağım inşallah
Canım senin köfteler biraz görünseydi emin ol daha çok oy alacaktıEvet iyiyiz sunumum çok güzeldi tam yöresele yakışıyordu ama 9 oy aldım
Yumurtalı köftede çok şaşırttı beni, onun oyu benden daha yüksek olmalıydı nevosCanım senin köfteler biraz görünseydi emin ol daha çok oy alacaktı
Tamam sulu ama ortaya biraz toplayıp üzerine az yoğurt ve sos ekleseydin. Birde çekimlerin daha net olsa en az üçe katlardın oyunu
uzun zamandır buradasın nasıl şaşırdın herşey olabiliyor ben bile öğrendim 1 sene deYumurtalı köftede çok şaşırttı beni, onun oyu benden daha yüksek olmalıydı nevos
Yaa öyle de kuzum benim tarifime göre daha güzel bir tarifti diye düşündümuzun zamandır buradasın nasıl şaşırdın herşey olabiliyor ben bile öğrendim 1 sene de
Benim sarmalarım da düsündügüm gibi oy almadı ilk 3 de diye düşünmüştüm hepYaa öyle de kuzum benim tarifime göre daha güzel bir tarifti diye düşündüm
Uzerinde yoğurt var sosu var uzak-yakın fotolar vardı oylamaya sunumu görünen foto eklensemiydi acaba bilemiyorum toparakların göründüğü foto da vardı neyse şans dileyim başka ne söylenirCanım senin köfteler biraz görünseydi emin ol daha çok oy alacaktı
Tamam sulu ama ortaya biraz toplayıp üzerine az yoğurt ve sos ekleseydin. Birde çekimlerin daha net olsa en az üçe katlardın oyunu
Aynen bende daha çok bekliyordum. Ama çiğköfte gibi sunum yapsaydı birinci bile olurdu. Wunder 'in sunumu gibiYumurtalı köftede çok şaşırttı beni, onun oyu benden daha yüksek olmalıydı nevos