Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Uzerinde yoğurt var sosu var uzak-yakın fotolar vardı oylamaya sunumu görünen foto eklensemiydi acaba bilemiyorum toparakların göründüğü foto da vardı neyse şans dileyim başka ne söylenir

Bir daha bu tarz bir şey yaptığım da daha dikkat li olayım 👍

Şimdiden kazanan arkadaşı tebrik ederim 🌷👍
En yakın sunumu eklemeye çalıştım canım🤗
Ben ekledikten sonra değiştirme imkanı veriyorum 🤗istediğinizi değiştirebiliriz.

Benim sarmalarım da düsündügüm gibi oy almadı ilk 3 de diye düşünmüştüm hep
Sarmalar koyu renk altındaki örtü koyu renk🤔 sarmaya odaklanamıyoruz🙈Beyaz düz bir örtü kullansaydın inan daha çok gösterecekti. Yani ben böyle düşünüyorum🙈Birde evelik herkesin bilmediği bir şey tabi bununda etkisi var🤔🤗

Haklısın nevosum katılıyorum kesinlikle, farklı olsaydı farklı olabilirdi🤔
Sadece tarif değil sunumla oluyor. Benimde mesela sunumum, tarifim içime sinmedi. Hiç istekle yapmadım. Lavaş istediğim gibi olmadı. Ben tezgah üstünde yapmayı sevmiyorum. Tepsi kullanıyorum. Burada aldığımız tepsi biraz dandik. Tepsiye yapışıyor, kayıyor🥺Tava düzgün pişirmiyor, mutfak küçük 🥺Bahanem çok ve istediğim gibi olmuyor.
Daha güzel şeyler olabilirdi.

Sadece tarif değil sunumla oluyor. Benimde mesela sunumum, tarifim içime sinmedi. Hiç istekle yapmadım. Lavaş istediğim gibi olmadı. Ben tezgah üstünde yapmayı sevmiyorum. Tepsi kullanıyorum. Burada aldığımız tepsi biraz dandik. Tepsiye yapışıyor, kayıyor🥺Tava düzgün pişiriyor, mutfak küçük 🥺Bahanem çok ve istediğim gibi olmuyor.
İçine simeyen hali buysaaaa😋😋😋

Sadece tarif değil sunumla oluyor. Benimde mesela sunumum, tarifim içime sinmedi. Hiç istekle yapmadım. Lavaş istediğim gibi olmadı. Ben tezgah üstünde yapmayı sevmiyorum. Tepsi kullanıyorum. Burada aldığımız tepsi biraz dandik. Tepsiye yapışıyor, kayıyor🥺Tava düzgün pişirmiyor, mutfak küçük 🥺Bahanem çok ve istediğim gibi olmuyor.
Her zaman aynı motivasyonda olmuyoruz nevosum, tüm şartlarımiz etkiliyor 🥴

X