Sen bilir miydin öyle şeyler aşkorellamFesat bisey geldi aklima
Gayet güzel olmuştugelirse yarışma için bahanesi yok daha ne istiyorsun
Efkar bastı nevoş
Geçmiş olsun canım hayırdırNe zor bi gündü ya bugün de özel hastaneye iyi para yedirdik
Aşko,istenmiyorsun artık dedim,sensiz de çok iyi yaşıyorum dedim,yumuşama yokAşko yumuşama ya
Özel hastane cidden çok alıyor. Neden özel daha iyi olduğu için miNe zor bi gündü ya bugün de özel hastaneye iyi para yedirdik
Hem cebinize hem size geçmiş olsunNe zor bi gündü ya bugün de özel hastaneye iyi para yedirdik
Sag ol canım benim. Bebis öksürüyor kac gündür çığlık çığlığa ağlıyor uyumuyor sinirler yıprandı ben de… hastaneye gittik mecbur 2 gün öncede böyleydi of cok zor cocuk büyütmekGeçmiş olsun canım hayırdır
Sıra beklememek, işinin daha çabuk bitmesiÖzel hastane cidden çok alıyor. Neden özel daha iyi olduğu için mi
Ablacım esim beklemeyelim diye götürüyor özele istanbul asırı kalabalık biliyorsunuz devlette sıra gelmiyor kolay kolayÖzel hastane cidden çok alıyor. Neden özel daha iyi olduğu için mi
Tamam aşkomAşko,istenmiyorsun artık dedim,sensiz de çok iyi yaşıyorum dedim,yumuşama yok
Öyle canım çok geçmiş olsun. Çabucak iyileşir inşallah. Öksürük inatçı oluyor. Hemen gitmiyor. Ciğerlere inmediyse geçer inşallah. Kontrole de muhakkak götür bronşite çevirmesinSag ol canım benim. Bebis öksürüyor kac gündür çığlık çığlığa ağlıyor uyumuyor sinirler yıprandı ben de… hastaneye gittik mecbur 2 gün öncede böyleydi of cok zor cocuk büyütmek