- 24 Eylül 2018
- 96.847
- 291.854
Hep bizde hep bizee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep bizde hep bizee
Yurtdisindan ithalde edemiyos tükeninceAgresif ,depresif,tükenmiş Polyanna
Anladın mi öyle bi söz vardıTövbesteyşin
ABV bu retronun artıkYurtdisindan ithalde edemiyos tükenince
Aklın yolu birAyni şeyi yazmisiz
Ben hiç öyle şeyler bilmemAnladın mi öyle bi söz vardı
Her zamanAklın yolu bir
Bence olmamıştırGeçende benim simit tarifimi yaptı foto attı bana güzel de yaptı.
Geldi mi üst üste gelir ,gecmis olsunBugün hasta hasta neler yaşadım eşim işten gelince büyükler de ders çalışsın diye küçüğü alıp bahçeye gittik su doldurup biraz üzüm toplayacaktık bardaktan boşalır gibi yağmur yağdı yolda da teker patladı
Geçmiş olsun canımBugün hasta hasta neler yaşadım eşim işten gelince büyükler de ders çalışsın diye küçüğü alıp bahçeye gittik su doldurup biraz üzüm toplayacaktık bardaktan boşalır gibi yağmur yağdı yolda da teker patladı
Yapsa da bize gostermedikce ne anlamı var,unuttu bizi işteBence olmamıştır
Gayet güzel olmuştu gelirse yarışma için bahanesi yok daha ne istiyorsunBence olmamıştır
Aynen aşkom bizi hiç alakadar etmiyorYapsa da bize gostermedikce ne anlamı var,unuttu bizi işte
Ben gördüm işte niye inanmıyorsunuzYapsa da bize gostermedikce ne anlamı var,unuttu bizi işte
Yapsın, yesin aşkom ,bize ne hiçAynen aşkom bizi hiç alakadar etmiyor
Sana inanıyorum Zano'm bizi unutana kızıyorum ben ,hıhBen gördüm işte niye inanmıyorsunuz
HıhhhYapsın, yesin aşkom ,bize ne hiç
Bahane onun göbek adıGayet güzel olmuştu gelirse yarışma için bahanesi yok daha ne istiyorsun