Yenisini bulmuşlar çok mesutlar dersinHepsini iletcem merak etmeyin
SS aldım merak etme senYenisini bulmuşlar çok mesutlar dersin
Sıra beklememek, işinin daha çabuk bitmesi
Çok haklısınız Rabbim kolaylık versinAblacım esim beklemeyelim diye götürüyor özele istanbul asırı kalabalık biliyorsunuz devlette sıra gelmiyor kolay kolay
Evet canım şükür yokmus öyle bir sey ondan korkmustum olursa gel dediÖyle canım çok geçmiş olsun. Çabucak iyileşir inşallah. Öksürük inatçı oluyor. Hemen gitmiyor. Ciğerlere inmediyse geçer inşallah. Kontrole de muhakkak götür bronşite çevirmesin
Yolla yollaSS aldım merak etme sen
Amin ablacımÇok haklısınız Rabbim kolaylık versin
Tamam aşkom
Özele gidince elini verip kolunu kaptırıyorsun. Devlet seni mecbur bırakıyorAdamlae cok güzel yapmıslar işi acile gidiyorsun çocuk doktoru vip bölümde var diyor oraya yönlendiriyor hop gitti 1200₺ sonra hava vericez bebise diyorlar hop gitti mi bi 400₺ de oraya.. Allah bereket versin
Sonra Kasım da da gelmez
Kesinlikle üni okuduğum sehir kücüktü ne güzel islerimi tıkır tıkır hallediyordumÖzele gidince elini verip kolunu kaptırıyorsun. Devlet seni mecbur bırakıyorbüyük şehirler yoğun ve randevu da çıkmıyor kolay kolay. Acil desen ana baba günü. Mecbur özele gidiyorsun
Aralıkta da gelmezse prolugu giderSonra Kasım da da gelmez
Hani ekimde gelecektiSonra Kasım da da gelmez
İşleri varmış kk da çok takılıyormuş halledip gelcem demiştiHani ekimde gelecekti
Bizi bir mendil gibi buruşturup attıHani ekimde gelecekti
İşleri varmış kk da çok takılıyormuş halledip gelcem demişti
Yok ya uykular haram oldu vallaGece uyumadın mıİyiyim canım sağ ol