Ben senede sadece bir kere baklava yemek isterim ama öyle böyle bir istek değil rüyalarıma bile girerBen aslında baklava isterdimBu sıra öyle bir isteğim var
NegzelBen senede sadece bir kere baklava yemek isterim ama öyle böyle bir istek değil rüyalarıma bile gireryedikten sonra bir sene canım çekmez.
Ya Tolin senin yemek hesabını takibe mi alsa? EğlenirdikYav he hee Menemenci Cano Usta. Giderken sağda gelirken solda
Aşko künefe deme lütfenSarma,baklava,künefe,profiterol,kazandibihepsi benim bebeklerim
Kız niye söylüyorsunYa Tolin senin yemek hesabını takibe mi alsa? Eğlenirdik
Yorumları dusunemiyorumYa Tolin senin yemek hesabını takibe mi alsa? Eğlenirdik
Yiyemedim ki
Aklımdan cikmiyor aşkomAşko künefe deme lütfen
EngellerimYorumları dusunemiyorummuhammara ne mara ,muham
Benim de çok oldu yaBen senede sadece bir kere baklava yemek isterim ama öyle böyle bir istek değil rüyalarıma bile gireryedikten sonra bir sene canım çekmez.
Boğazından geçerseYiyemedim kidolaba koydum Allah izin verirse yarın yiycem.
Geçen Siverek tavayı paylaşmış Instagram'daYorumları dusunemiyorummuhammara ne mara ,muham
Neyse ben elma sirkeli suyumu yudumlayayımAklımdan cikmiyor aşkom
AffetmezdiGeçen Siverek tavayı paylaşmış Instagram'dadedim tolin görse yorumlara menemen yazardı
Ay sen şimdi hazır da almazsın,kendim yapayım dersinBenimde çok oldu ya
İnşallah aşkom,masallah aşkomNeyse ben elma sirkeli suyumu yudumlayayım
İlginç olan o zaten canım hazır baklava çekiyorAy sen şimdi hazır da almazsın,kendim yapayım dersin
Allah korusunGeçen Siverek tavayı paylaşmış Instagram'dadedim tolin görse yorumlara menemen yazardı