- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Aşko 3 kilo verdim eşim gelince denge bozuldu hoppp 1.5 geri geldiİnşallah aşkom,masallah aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko 3 kilo verdim eşim gelince denge bozuldu hoppp 1.5 geri geldiİnşallah aşkom,masallah aşkom
Boğaya değil topige dalıyorum bi sorun mu var ?7 kişi toplanıp boğaya girer gibi halleri hep
Ev,sokak, bakkal fark etmez şu anİlginç olan o zaten canım hazır baklava çekiyor
O daha ağır ya
Madem öyle bize niye attın zehirli oku bu saatteYiyemedim ki dolaba koydum Allah izin verirse yarın yiycem.
Haklısın aşkomEv,sokak, bakkal fark etmez şu an
Yok desem gönül razı değil,var desem yapacak bir şey yokBoğaya değil topige dalıyorum bi sorun mu var ?
Dün AVM'de dolaştık biraz sonra yemek yiyecektik. Eniştem sen git üc tane duble İskender siparişi ver bir de diyor ki size sürpriz yaptım duble söyledim içimden diyorum iyi halt ettin.ajahshsh birazcık yedim,sonra ortaya ittirdim kim yiyorsa yesin dedim dakikalık olduİnşallah aşkom,masallah aşkom
Erkekler çok zararlı bu durumlarda ya 3 katı yiyip kilo da almıyorlarAşko 3 kilo verdim eşim gelince denge bozuldu hoppp 1.5 geri geldi
Git kitap oku bak son günlerBoğaya değil topige dalıyorum bi sorun mu var ?
Seni bi de yemek sayfan mi var ? Menemen tarif sayfasıdır o.Allah korusun
Enişte bonkör, aferinafiyet olsunDün AVM'de dolaştık biraz sonra yemek yiyecektik. Eniştem sen git üc tane duble İskender siparişi ver bir de diyor ki size sürpriz yaptım duble söyledim içimden diyorum iyi halt ettin.ajahshsh birazcık yedim,sonra ortaya ittirdim kim yiyorsa yesin dedim dakikalık oldu
Canınız çeksin diyeMadem öyle bize niye attın zehirli oku bu saatte
Hatırlatma bir haftadır kitap sayfası açmadım.Git kitap oku bak son günler
Çekti, sağolCanınız çeksin diye
Kebap yedirseydi benden de bir aferin alırdıEnişte bonkör, aferinafiyet olsun
Ben de hiç kapatmadımHatırlatma bir haftadır kitap sayfası açmadım.
Iskender yedirmis,daha neKebap yedirseydi benden de bir aferin alırdı
Aynen aşkom ya o yiyor bana yarıyorSadece saatleri değiştirdim hemen artı oldu.Erkekler çok zararlı bu durumlarda ya 3 katı yiyip kilo da almıyorlar
Ne bu şiddet bu celalCanınız çeksin diye
Sevmiyorum ki ben İskenderIskender yedirmis,daha ne