- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.841
- 60
Sağlıkla kolaylıkla olsun ,Allah yardımcınız olsunGünaydın kızlar ben doğuma alınıyorum hepiniz tek tek dualarımdasınız , siz de bana ve miniklerime dua edin olur mu
Allah yardımcın olsun canım benimGünaydın kızlar ben doğuma alınıyorum hepiniz tek tek dualarımdasınız , siz de bana ve miniklerime dua edin olur mu
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ikisini de. Doğumun kolay geçsin inşallah canım benimGünaydın kızlar ben doğuma alınıyorum hepiniz tek tek dualarımdasınız , siz de bana ve miniklerime dua edin olur mu
Sağlıkla al bebeklerini kucağına güzel haberlerini bekliyorum hayırlısı ile inşallahGünaydın kızlar ben doğuma alınıyorum hepiniz tek tek dualarımdasınız , siz de bana ve miniklerime dua edin olur mu
İkiz abla bir kız bir erkekHayırlı güzel haberlerini alalım canımcım sağlıcakla dünyaya gelsin bebeğin .
Bilmiyordum bunu sağlıcakla dünyaya gelsinler bebişleriİkiz abla bir kız bir erkek
Sağ salim kavuşmak nasip olsun inşallah.Günaydın kızlar ben doğuma alınıyorum hepiniz tek tek dualarımdasınız , siz de bana ve miniklerime dua edin olur mu
Rengi solmuşKuşum noldu foton gitmiş
Canım benim sağlıkla gelsinler inşallahGünaydın kızlar ben doğuma alınıyorum hepiniz tek tek dualarımdasınız , siz de bana ve miniklerime dua edin olur mu
Neyse kalkar tarifini yapar bariRengi solmuş
Bu tarif defterimde yok. Siz yiyip beğendiniz mi? Ona göre deneyeceğim deDayağı yedin nevoş.
Her şey kolaylıkla olsun.Günaydın kızlar ben doğuma alınıyorum hepiniz tek tek dualarımdasınız , siz de bana ve miniklerime dua edin olur mu
Umarım yetişirNeyse kalkar tarifini yapar bari
Abla çok ihtiyacı var.Bu tarif defterimde yok. Siz yiyip beğendiniz mi? Ona göre deneyeceğim de
İnşallah aşkomUmarım yetişir
İnsanların davranışları iyice garipleşmeye başladı Nevrestem . Gelmiş temiz mutfağımızda bize racon kesiyor. Anlayabilecegi en güzel dille konuşurum ben.Abla çok ihtiyacı var.Özellikle sizin gibi kıymetli büyüklerimizden
Sağ ol ablacımİnsanların davranışları iyice garipleşmeye başladı Nevrestem . Gelmiş temiz mutfağımızda bize racon kesiyor. Anlayabilecegi en güzel dille konuşurum ben.
Ayayayay noluyooSağ ol ablacım