- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Fıstıklı sarmayı kim sevmez be aşkooTulumba için kalori almam ,sütlü tatlı olsa yes ,bir de fıstıklı sarma oyyyyş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fıstıklı sarmayı kim sevmez be aşkooTulumba için kalori almam ,sütlü tatlı olsa yes ,bir de fıstıklı sarma oyyyyş
Tulumbayı seven yok galiba yaLokmaya bayılırım ama güzel yapan yer olacak ,tulumba no
İşte bu tarz olaylar beni diziyi izlemekten uzak tutuyorDoğru demişler evlenmeden hamile kalmasa idi belki o da hala aşıktı Behlül e
Zaten adama aşık olmayan bir mutfak grubu vardı.
Benim oğlum severTulumbayı seven yok galiba ya
Sen Neyi sevdin mesela en çokİşte bu tarz olaylar beni diziyi izlemekten uzak tutuyor
Aşko bu bana daha çok uyuyorDiğeri çok sırıtıyorduNevreste aşko pp değişti ya seni zor tanıyorum
Oha hiçbir şeyi düşünüyorum da yok galiba ya. Ben dizi izleyemiyorum ya. Ama çifski film severiiizzzSen Neyi sevdin mesela en çok
Yok ya o benim kafamdaki Nevresteydibuna acayip yabancılık çekiyorum.Aşko bu bana daha çok uyuyorDiğeri çok sırıtıyordu
Burada çok güzel lokma yapıyorlar. Bence sen güzel lokma yememişsindir. Ben daha önce yemedim çünküBen tulumba tatlısı ve lokma yemeyi insanın kendine yapacağı en büyük saygısızlık olarak görürdüm ama napalım evde bu vardı hahahhshsh
Alışırız neye alışmıyoruzYok ya o benim kafamdaki Nevresteydibuna acayip yabancılık çekiyorum.
Bu da çok güzel ama gözümüz alışmış yıllardırAşko bu bana daha çok uyuyorDiğeri çok sırıtıyordu
Ben de senelerdir izlemiyorum işte .Bir tek bildiğim bunlar var,dönüp dolaşıp izlerimOha hiçbir şeyi düşünüyorum da yok galiba ya. Ben dizi izleyemiyorum ya. Ama çifski film severiiizzz
Öyle aşkom ama ilk defa bunu yadırgamadımBu da çok güzel ama gözümüz alışmış yıllardır
Alışırız aşkomÖyle aşkom ama ilk defa bunu yadırgamadım
Şaheser aşko resmenFıstıklı sarmayı kim sevmez be aşkoo
Benim de eşim.Benim oğlum sever
Bursa’da lokma olayı çoktur ya. Tamam çıtırken bir tane yenir güzeldir ama tadında bırakılır. Gidip de bir kutu lokma alınmaz.Burada çok güzel lokma yapıyorlar. Bence sen güzel lokma yememişsindir. Ben daha önce yemedim çünkü
Burada çıtır değil işte ondan farklı geldi.Bursa’da lokma olayı çoktur ya. Tamam çıtırken bir tane yenir güzeldir ama tadında bırakılır. Gidip de bir kutu lokma alınmaz.