- 21 Kasım 2017
- 27.575
- 120.597
Biliyorum evet her fırsatta söylüyordun bununahdjjdjdChesecake bende sevmiyorum Yani gerekirse yerim ama çokta şart değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum evet her fırsatta söylüyordun bununahdjjdjdChesecake bende sevmiyorum Yani gerekirse yerim ama çokta şart değil
Çok severim çok, sıcak sıcak şööyleKünefe sevilmez mi
AşkolsunFark etmemişim
Cheesecake'ni yolla bizeeeMidesizler. Benim çizkekimi öyle hevesle yemez.
Belki sen yaparsan severimBiliyorum evet her fırsatta söylüyordun bununahdjjdjd
Offf aşkomÇok severim çok, sıcak sıcak şööyle
Yaş pasta kaliteli olmalı. Kalitesizinin tek çatalı bile beni hayattan soğutur. Kayınailem her doğum günü etkinliğinde şehrin en zanzik pastanesinden pasta alırlar. Bir de onu yememi beklerler. Gıcık olurum.Noooooooo künefe yes yaş pasta içindeki o peynirin tadını hiiç sevmiyorum yaa.
Off ki ne of aşkomOfff aşkom
Güzel yaptığım söylenir. Kreması tam kıvamında olur, asla kurutmam. Geçen gün yaptığım çikolatalıyı da çok sevdim. Bir dahakine lotuslu yapacağım musafirlere.Belki sen yaparsan severim
Uzay,Rıhtım,ÜlküYaş pasta kaliteli olmalı. Kalitesizinin tek çatalı bile beni hayattan soğutur. Kayınailem her doğum günü etkinliğinde şehrin en zanzik pastanesinden pasta alırlar. Bir de onu yememi beklerler. Gıcık olurum.
Cumhuriyet altını takacaklarsa lotuslu olarGüzel yaptığım söylenir. Kreması tam kıvamında olur, asla kurutmam. Geçen gün yaptığım çikolatalıyı da çok sevdim. Bir dahakine lotuslu yapacağım musafirlere.
Bursa’da yaparım size kuşum. Ay ya da boşver ben sana güzel bir yerde ısmarlarım. Onlayn oluruz birlikte ha ne dersinCheesecake'ni yolla bizeee
Çeyrek olur.Cumhuriyet altını takacaklarsa lotuslu olar
Gelince haber ver ,görüşelim kuşum, story atarız bol bolBursa’da yaparım size kuşum. Ay ya da boşver ben sana güzel bir yerde ısmarlarım. Onlayn oluruz birlikte ha ne dersin
Oo ,her biri taksın çil çilÇeyrek olur.
İşte benim yediklerim hep kuruydu ondan hiç merakım olmadıGüzel yaptığım söylenir. Kreması tam kıvamında olur, asla kurutmam. Geçen gün yaptığım çikolatalıyı da çok sevdim. Bir dahakine lotuslu yapacağım musafirlere.
Benim erkek kardeşim de öyle ya. Bir kere ondan yaş pasta almasını istedim gitmiş dandiğin de dandiği bir pasta alıp getirmiş bir çatal bile almıştım. Köse pastanesi var,onların pastalarini seviyorum ben. Zoğum günümde kendime o pastaneden pasta ısmarlayacağım.ajahahshYaş pasta kaliteli olmalı. Kalitesizinin tek çatalı bile beni hayattan soğutur. Kayınailem her doğum günü etkinliğinde şehrin en zanzik pastanesinden pasta alırlar. Bir de onu yememi beklerler. Gıcık olurum.
Yav ben haaala çiğ köfte sayıklıyom gördüğüm hiçbir şeyi canım çekmediDuyduğum her şeyi canım çekti,avcı böreği,fıstıklı sarma ,künefe
Ben künefe istiyorumYav ben haaala çiğ köfte sayıklıyom gördüğüm hiçbir şeyi canım çekmedi