- 1 Aralık 2021
- 12.023
- 40.321
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi yapmışsın canım hayırlı olsunNevreste ye özenip kurs kurs gitmeye karar verdim dijital okur-yazarlık kursuna başladım komşum da kuran kursuna gidiyor haftada bir okuma ve mevlitlere gideceğim küçük var bu sene olmaz dedim kayıt için gelecek sene kayıt yaptırıp düzenli gideceğim inşallah
Iyi oldu gerçekten eşim de bilmediğin ne öğretecekler diyor sosyal medya kullanımıýdı ilk hafta konusu ondan dolayı sanırımÇok iyi yapmışsın canım hayırlı olsun
Mutlaka farklı bir şey öğrenirsin. Bende bundan sonra medya okur yazarlığı kursuna gitmeyi düşünüyorumIyi oldu gerçekten eşim de bilmediğin ne öğretecekler diyor sosyal medya kullanımıýdı ilk hafta konusu ondan dolayı sanırım
Hayırlı olsunNevreste ye özenip kurs kurs gitmeye karar verdim dijital okur-yazarlık kursuna başladım komşum da kuran kursuna gidiyor haftada bir okuma ve mevlitlere gideceğim küçük var bu sene olmaz dedim kayıt için gelecek sene kayıt yaptırıp düzenli gideceğim inşallah
Niye kız arkadaşı yamyammıymış
Senelerdir görüşmemiş,ya öyleyseNiye kız arkadaşı yamyammıymış
Aşkom nasılsın
Çok şükür aşkom, iyiyim sen nasılsın?Aşkom nasılsın
İyiyim aşkom parka çıktım oturuyorumÇok şükür aşkom, iyiyim sen nasılsın?
Evet illa ki bir şeyler katacak geçen sene psikoloji üzerin e kurs var dı gitmedim pişman oldum sonrasında halk eğitim uzak sayılır orada da kurslar var okul 5 dk mesafede rahat oluyor git gelMutlaka farklı bir şey öğrenirsin. Bende bundan sonra medya okur yazarlığı kursuna gitmeyi düşünüyorum
Ben açıkcası hem sosyallik olsun hem de kendimi geliştirmek için gidiyorum. Belki lazım olur. Diksiyon mesela dışarıdan bakınca sadece konuşma dili sanıyoruz. Aksine kişisel gelişim, toplumda rahat konuşma ve özgüven için bir kursmuşİlla faydası olur
Keyfin bol olsun aşkomİyiyim aşkom parka çıktım oturuyorum
Nerden geliyor .?Telefona arada şifre geliyor kimse ile paylaşmayın diyeBirileri instagramı çalmaya mı çalışıyor. Size de geliyor mu
Bende çarşıda oturuyorum halk eğitim çok yakın ondan faydalanmak istiyorumEvet illa ki bir şeyler katacak geçen sene psikoloji üzerin e kurs var dı gitmedim pişman oldum sonrasında halk eğitim uzak sayılır orada da kurslar var okul 5 dk mesafede rahat oluyor git gel
Sağ ol aşkomKeyfin bol olsun aşkom
Mesaj yoluyla instagramdanNerden geliyor .?
Biri kullanıcı adını giriyor yada telefon numaranı o zaman öyle oluyorMesaj yoluyla instagramdan
Olabilir o zaman, bana gelmiyor hiçMesaj yoluyla instagramdan